dax nadal w trójkącie, odbił od oporu. I co dalej? już nic dzisiaj się nei wydarzy...?elusia pisze:giełdy w dół a uj stoi jak stał
A na dax to już od rana czekałam
DayTrading: Piątek 25.07.2014
Re: DayTrading: Piątek 25.07.2014
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ja wzięłam L na dole
Będę chciała ją dziś zamknąć, bo nie wiadomo co ta Ukraina wymyśli przez weekend
Będę chciała ją dziś zamknąć, bo nie wiadomo co ta Ukraina wymyśli przez weekend
Hahah genialne, ale tak lepiej zaatakować jakaś bardziej egzotyczna parę.salenij pisze:Może zmówimy się jako całe forum, każdy zapakuje depo po same bile w s na edku i może rynek drgnie:) 10.000 użytkowników x średnie depo po 5000 to 50 baniek. Mnożąc to razy lewar 100 to 5 milardów pln czyli 1,6 miliarda dolarów. Starczyło by?:P

Swing
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
nadal kreski i miejsce aktualne
tylko ta precyzja daje do myślenia i za proste by to było, ale rynek ciągle zaskakuje więc może tym razem ma tak być...
jedno jest pewne, że trzeba grać to co widać na wykresie a nie to co Nam się wydaje... trade what you see
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p694404

tylko ta precyzja daje do myślenia i za proste by to było, ale rynek ciągle zaskakuje więc może tym razem ma tak być...

jedno jest pewne, że trzeba grać to co widać na wykresie a nie to co Nam się wydaje... trade what you see

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
ale mówisz o daxie czy o edku bo wklejasz wykres edkaniemiaszek pisze:nadal kreski i miejsce aktualne![]()
tylko ta precyzja daje do myślenia i za proste by to było, ale rynek ciągle zaskakuje więc może tym razem ma tak być...![]()
jedno jest pewne, że trzeba grać to co widać na wykresie a nie to co Nam się wydaje... trade what you see![]()
![]()

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Kiwi na dolnej bandzie linii trendu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edek dziś zjeżdżał, uj w tym czasie trzymali przed wyjazdem, to może określać rosnące nastawienie niedźwiedzie na usdjpy
Złoto od trzech godzin ma power. Wydaje mi się, że wybicie >1305 będzie sygnałem dla dalszych wzrostów; z kolei odbicie i spadek z 1305 będzie sygnałem dla S.
Zobaczymy, jak rozwinie się sytuacja na Bliskim Wschodzie.
Zobaczymy, jak rozwinie się sytuacja na Bliskim Wschodzie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jes jes odrobiłem trochę siana teraz na spadku uj