DayTrading: Piątek 25.04.2014
Re: DayTrading: Piątek 25.04.2014
mnie też wygląda że kabel i gej na danych polecą na dół ale tak w rozsądnych granicach zwłaszcza że e/g pokazuje chęć wzrostów co nie wrózy dobrze g/u
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

o ja p...... to wchodzę w eLki bez SL zamykam eSki i sie nie boje, popsułeś mi dzieńlukpiasek pisze:mnie też wygląda że kabel i gej na danych polecą na dół ale tak w rozsądnych granicach zwłaszcza że e/g pokazuje chęć wzrostów co nie wrózy dobrze g/u

- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
nie tykam sie rzeźnika... co do kabla to uważam że przetestują max w ramach wczorajszego powrotu do konsolidacjihighend pisze:Ciapul też za wzrostem na kablu/rzeźniku?
czy znacząco poprawią max nie wiem... i nie mam zamiaru bawic sie we wróźke
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Jak to jest, że kiedy coś zobaczę i widzę, że masz podobnie to wchodzi na 90%.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
i co k góra czy dół na razie nic nie widac:P
jedyny sensowny poziom ponad max jaki mi wychodzi to z wybicia górą flagi i wychodzi to na ok. 1,7
https://www.tradingview.com/x/HFBel1Im/
https://www.tradingview.com/x/HFBel1Im/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Jak bym mial wchodzic przed danymi (2 min) jak zwykle to wladowal bym wlasnie L, ale tego nie zrobie bo ten ruch wczesniejszy w dol jest dziwny.sokol27je pisze:i co k góra czy dół na razie nic nie widac:P
- atlanticos
- Maniak
bo najprostsze rzeczy ktore "widzi każda forexowa miernota" wchodzą najczęściej... bez zbędnych kombinacji...ale spokojnie... jeszcze nie weszlo...zabezpieczone i czekamy...wyjda gora to dokladka... tyle ze to by oznaczalo zjazd na kablu...rece pod tylek terazzakopiec pisze:Jak to jest, że kiedy coś zobaczę i widzę, że masz podobnie to wchodzi na 90%.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
no przecież pisałeś, że 2 min przed danymi wchodzisz i jest 95% pewności, to czemu nie L ?psxor pisze:Jak bym mial wchodzic przed danymi (2 min) jak zwykle to wladowal bym wlasnie L, ale tego nie zrobie bo ten ruch wczesniejszy w dol jest dziwny.sokol27je pisze:i co k góra czy dół na razie nic nie widac:P

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami