Jakaś aluzja do mnie ? spoko, mały SL niedaleko pod 50% fibo już w zysku, jeszcze podejdzie z 10 pipsow, ustawie na BE i bedzie pieknie Boje sie troche wszystkiego co ma w Sobie /CHF bo za bardzo jest zależne od rosji/ukrainy
psxor - to nie aluzja... po prostu w takim miejscu ja osobiscie L nie wzialbym... ale każdy gra po swojemu
edit: bardzo luźna projekcja usdcad d1 - narazie bez pozycji ale warto poobserwowac tą parę bo jeśli dojdziemy do zielonej strefy (2-3 tygodnie) to miejsce na S naprawde może byc rewelacyjne.... wrzucam to jako ciekawostkę bo może (choc nie musi) sie komus przydac za jakis czas
Rosja: stopy w górę z 7% do 7,5%
Jacek Rzeźniczek - Secus Asset Management - 25 Kwietnia 2014 11:47
Bank centralny Rosji podniósł główną stopę procentową o 50 pb do 7,5%.
atlanticos pisze:psxor - to nie aluzja... po prostu w takim miejscu ja osobiscie L nie wzialbym... ale każdy gra po swojemu
edit: bardzo luźna projekcja usdcad d1 - narazie bez pozycji ale warto poobserwowac tą parę bo jeśli dojdziemy do zielonej strefy (2-3 tygodnie) to miejsce na S naprawde może byc rewelacyjne.... wrzucam to jako ciekawostkę bo może (choc nie musi) sie komus przydac za jakis czas