a ile wg Ciebie moze miec to falszywe wybicie ponad 1.17xxxŚwieżak44 pisze: A po co żes właził w takim miejscu?? Mogą nawet fałszywie wybić w góre cąły ten kanał do poziomu 1.17xxx i dopiero spaść...
DayTrading: Piątek 24.08.2018
Re: DayTrading: Piątek 24.08.2018
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
a naprzykład 1.17112 .. ale najpierw kluczowa sprawa czyli poziom 1.16603 i jednoczesnie ta górna banda. Mogą zrobić tu niespodzianke i podskoczyć na ten wyższy poziom.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:
A po co żes właził w takim miejscu?
mam ski a postawie na 50 i 63 jeszcze jakby co
a zaczne myslec jak tu sie delikatnie ewakuowac lub skracac jakby wyszlo nad te 65-70 jak na wykresie
wiec nie zadawaj glupich pytan???????
ja gralem i pozycjonuje spadki
i 100 razy tu ogladasz moje wejscia w pozycje
nie gram jak ty na 5-10 pip slki ????/
a dopiero 30-50 pipow glowkuje jak uciec??????? bez strat lub z mala strata
jedyny moj odwieczny problem to to ze zostawiam tyle na weekend widzac ze jest nieciekawie
bo moge sobie zrobic robote glupiego jak to ja nazywam gdyby otworzylo sie z luka w gore ?????
nie moge pokazac wrzutki teraz moze pozniej
bobys zobaczyl o co chodzi
ok juz moge
widzisz na teraz jakis problem???????????
https://iv.pl/images/13567701022247611509.png
kiedy wreszcie wiekszosc z tych pykajacych na kilka pipsow zrozumie ze
kazdy z nas inaczej tu ustawia pozycje
ja juz pisalem straty na 10 -20 pipsow mnie bola
ale mam to gdzies jesli zysk potem wyjdzie 100 czy wiecej
a o to tu ciagle spieracie sie jak dzieciaki
ja trace w sumie codzienie te kilka pipsow na dt i co z tego jak to miesci sie w granicach bledu iprocencikach zysku
A po co żes właził w takim miejscu?
mam ski a postawie na 50 i 63 jeszcze jakby co
a zaczne myslec jak tu sie delikatnie ewakuowac lub skracac jakby wyszlo nad te 65-70 jak na wykresie
wiec nie zadawaj glupich pytan???????
ja gralem i pozycjonuje spadki
i 100 razy tu ogladasz moje wejscia w pozycje
nie gram jak ty na 5-10 pip slki ????/
a dopiero 30-50 pipow glowkuje jak uciec??????? bez strat lub z mala strata
jedyny moj odwieczny problem to to ze zostawiam tyle na weekend widzac ze jest nieciekawie
bo moge sobie zrobic robote glupiego jak to ja nazywam gdyby otworzylo sie z luka w gore ?????
nie moge pokazac wrzutki teraz moze pozniej
bobys zobaczyl o co chodzi
ok juz moge

widzisz na teraz jakis problem???????????
https://iv.pl/images/13567701022247611509.png
kiedy wreszcie wiekszosc z tych pykajacych na kilka pipsow zrozumie ze
kazdy z nas inaczej tu ustawia pozycje
ja juz pisalem straty na 10 -20 pipsow mnie bola

ja trace w sumie codzienie te kilka pipsow na dt i co z tego jak to miesci sie w granicach bledu iprocencikach zysku

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Przeglądałem ostatnio pary walutowe, które są skorelowane z USDX. Zainteresowała mnie zwłaszcza jedna
Tak. To USD/PLN 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
A co to za platforma??cytrynek pisze:Przeglądałem ostatnio pary walutowe, które są skorelowane z USDX. Zainteresowała mnie zwłaszcza jednaTak. To USD/PLN
-- Dodano: 26 sie 2018, 11:54 --
XAB , jedyna szansa dla tych S-ek, ze skorekca juz teraz.. Ja nie zostawiam niczego na weekend i Tobie radze to samo.
swiezak///
nie dowalaj do pieca
jak chcesz te ski skrocic teraz /// to dowcip dnia chyba
chlopie dzis jest niedziela ?????????????????????
nie dowalaj do pieca
jak chcesz te ski skrocic teraz /// to dowcip dnia chyba
chlopie dzis jest niedziela ?????????????????????
Podminowany jesteś widze. Take it easy man. 

cTraderŚwieżak44 pisze: A co to za platforma??
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
To jest FXpro?? A masz tam polskie spółki typu KGHM??cytrynek pisze:cTraderŚwieżak44 pisze: A co to za platforma??
Nie. NieŚwieżak44 pisze: To jest FXpro?? A masz tam polskie spółki typu KGHM??