ależ oczywiście, że tak, tylko że stop loss rozsądny to od 50-200 pipsfx-technik pisze:Rynek nadal techniczny.
Niczego nie trzeba przewidywać.

ależ oczywiście, że tak, tylko że stop loss rozsądny to od 50-200 pipsfx-technik pisze:Rynek nadal techniczny.
Mam nadzieję, że także pozostaną w głowach farciarzy i innych oszołomów!pedro pisze:o tych analizach, to z przekąsem pisałem ; ) ...
ale przyznam szczerze, ze sie nie spodziewalem takiego show ... a m5 świeczki na rzeźniku z zasięgiem ponad 900 pips, na długo pozostaną mi w głowie : )
Jak się kreski stawia gdzie dusza zapragnie to zawsze będzie technicznyfx-technik pisze:Rynek nadal techniczny.
Tak się tobie tylko wydaje.Cblondyn pisze:Jak się kreski stawia gdzie dusza zapragnie to zawsze będzie technicznyfx-technik pisze:Rynek nadal techniczny.
W nocy było mega technicznie i nadal jest!!!fx-technik pisze:Tak się tobie tylko wydaje.Cblondyn pisze:Jak się kreski stawia gdzie dusza zapragnie to zawsze będzie technicznyfx-technik pisze:Rynek nadal techniczny.
One są w bardzo precyzyjnych miejscach, dokładnie określonych.
Ty, po prostu mało widzisz.
fx-technik pisze:Tak się tobie tylko wydaje.Cblondyn pisze:Jak się kreski stawia gdzie dusza zapragnie to zawsze będzie technicznyfx-technik pisze:Rynek nadal techniczny.
One są w bardzo precyzyjnych miejscach, dokładnie określonych.
Ty, po prostu mało widzisz.
W trakcie też pasuje.Cblondyn pisze: No, szkoda, że na historii nie da się zarabiać hehe. Jakbym oglądał webinar szkolącego. Wszystko pasuje tylko że już "PO"