DayTrading: Piątek 24.04.2020
Re: DayTrading: Piątek 24.04.2020

Przedstawione,  poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
EU widzę że kombinujecie jak koń pod górę , indeks dolara ma wsparcie w postaci dolnej bandy kanału wzrostowego ( u Kermita to klin ) faktem jest że odbił od szczytu . Tu będzie miało duże znaczenie czy wsparcie zostanie utrzymane   Sama analiza EU od dłuższego czasu nic nie daje
 Sama analiza EU od dłuższego czasu nic nie daje

Sama analiza EU od dłuższego czasu nic nie daje
 Sama analiza EU od dłuższego czasu nic nie dajeNie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

No to popatrzmy na EU na MN1 mamy sygnał na SMERLIN pisze: 26 kwie 2020, 13:24 EU widzę że kombinujecie jak koń pod górę , indeks dolara ma wsparcie w postaci dolnej bandy kanału wzrostowego ( u Kermita to klin ) faktem jest że odbił od szczytu . Tu będzie miało duże znaczenie czy wsparcie zostanie utrzymaneSama analiza EU od dłuższego czasu nic nie daje
Na u USD INDEX na MN1 mamy sygnał na L
Reszta prawie zgodna oprócz H4
Nie mogę zrobić zestawiania dla EUR INDEX bo nie mam
aktualnych danych.Nie mam żadnych zastrzeżeń co do ruchu
dla EU a postawie podanych danych chyba ze ktoś zrobi zestawienie
dla EUR INDEX
Mogę podać jak to się ma dla woodie EUR INDEX
MN1 - spadkowy
W1 - spadkowy
D1 - spadkowy
H4 - wzrostowy
H1 - wzrostowy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Przedstawione,  poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Z moich obserwacji wynika że Indeks Euro nie ma większego wpływu na EUcugan pisze: 26 kwie 2020, 14:28No to popatrzmy na EU na MN1 mamy sygnał na SMERLIN pisze: 26 kwie 2020, 13:24 EU widzę że kombinujecie jak koń pod górę , indeks dolara ma wsparcie w postaci dolnej bandy kanału wzrostowego ( u Kermita to klin ) faktem jest że odbił od szczytu . Tu będzie miało duże znaczenie czy wsparcie zostanie utrzymaneSama analiza EU od dłuższego czasu nic nie daje
dla EUR INDEX
MN1 - spadkowy
W1 - spadkowy
D1 - spadkowy
H4 - wzrostowy
H1 - wzrostowy
No dobra a jak się zapatrujesz na zaistniałe sygnały na MN1MERLIN pisze: 26 kwie 2020, 16:35Z moich obserwacji wynika że Indeks Euro nie ma większego wpływu na EUcugan pisze: 26 kwie 2020, 14:28No to popatrzmy na EU na MN1 mamy sygnał na SMERLIN pisze: 26 kwie 2020, 13:24 EU widzę że kombinujecie jak koń pod górę , indeks dolara ma wsparcie w postaci dolnej bandy kanału wzrostowego ( u Kermita to klin ) faktem jest że odbił od szczytu . Tu będzie miało duże znaczenie czy wsparcie zostanie utrzymaneSama analiza EU od dłuższego czasu nic nie daje
dla EUR INDEX
MN1 - spadkowy
W1 - spadkowy
D1 - spadkowy
H4 - wzrostowy
H1 - wzrostowy
S dla EU i L dla USD INDEX .Moim zdaniem są to sygnały trendowe
najwyższej rangi .Sygnały długoterminowe wg mnie są na W1 i D1
a tu ich wyraziście nie widać na tą chwile
Czy wiesz jakie ma znaczenie sygnał na MN1 ?
u mnie też S
https://invst.ly/qkw29
a wiesz, że MN1 to 4W i na D może tańczyć tak jak zagra muzyka