Zwieksz pozycje x4 i masz to samo ! po co szukać innego brokera....d4mian7 pisze:a moze sprawdze bo 1:100 to malobyq69 pisze:szukalem czegos z dzwignia wieksza jak 1;100 dla rezydentow pl co wyplaca i google mi to wylosowalo jak na razie spoko malo instrumentow ale szybkie wyplatyd4mian7 pisze:
skad wytrzasnales tego broka? dobry jest>?
DayTrading: Piątek 24.03.2017
Re: DayTrading: Piątek 24.03.2017
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
szukalem czegos z dzwignia wieksza jak 1;100 dla rezydentow pl co wyplaca i google mi to wylosowalo jak na razie spoko malo instrumentow ale szybkie wyplaty[/quote]
a moze sprawdze bo 1:100 to malo[/quote]
Zwieksz pozycje x4 i masz to samo ! po co szukać innego brokera....[/quote]
Niby tak:) mam XM
I nie narzekam:)
a moze sprawdze bo 1:100 to malo[/quote]
Zwieksz pozycje x4 i masz to samo ! po co szukać innego brokera....[/quote]
Niby tak:) mam XM
I nie narzekam:)
IC Markets, Pepperstone
Mam Elkę na Edku i nie wiem czy zamykać i zmykać czy czekac bo cos z tego bedzie. Jakie prognozy
strategia skalp czyli szybkie reagowanie na fale niższych interwałów, nie rób sztywnego przekonania co do kierunku bo będziesz miał małą elastyczność jak cie wezmą pod prądd4mian7 pisze:Mam Elkę na Edku i nie wiem czy zamykać i zmykać czy czekac bo cos z tego bedzie. Jakie prognozy
Skalp to twoja strategia?pr7emo pisze:strategia skalp czyli szybkie reagowanie na fale niższych interwałów, nie rób sztywnego przekonania co do kierunku bo będziesz miał małą elastyczność jak cie wezmą pod prądd4mian7 pisze:Mam Elkę na Edku i nie wiem czy zamykać i zmykać czy czekac bo cos z tego bedzie. Jakie prognozy
jeśli wykres od dłuższego czasu idzie w zakresie 100 pipsów to co chciałbyś pozycję pod trend z celem 300 pipsów?d4mian7 pisze:Skalp to twoja strategia?pr7emo pisze:strategia skalp czyli szybkie reagowanie na fale niższych interwałów, nie rób sztywnego przekonania co do kierunku bo będziesz miał małą elastyczność jak cie wezmą pod prądd4mian7 pisze:Mam Elkę na Edku i nie wiem czy zamykać i zmykać czy czekac bo cos z tego bedzie. Jakie prognozy
debasrex ciężka praca pot i łzy
Mímisbrunnr
Ostatnio daje się zauważyć wzrost zmienności na S&P.
Drożejące złoto i umacniający się jen mogą prognozować głębsze spadki na giełdach.
Nie pamiętam już sesji giełdowych, kończących się większymi spadkami.
Drożejące złoto i umacniający się jen mogą prognozować głębsze spadki na giełdach.
Nie pamiętam już sesji giełdowych, kończących się większymi spadkami.
The only way is up