ps. baw sie dobrze i zachowaj UMIAR

dzieki i spoko / malo pije
Korzystam z polskiego, w Play-u mam abonament, ( około 50 zł / miesiac) może są jakies karty na Europe - nie wiem . To co mam w abonamencie wystarcza w zupełnosci na wykresy i forum bo w zasadzie tylko tyle przeglądam jeżeli chodzi o fx. A na jakieś YT czy inne facebooki po prostu nie mam czasu.
Nie znam Twojego MM ale moim zdaniem, skoro dzisiaj nie zrobili wyjebki przy takim układzie, to jest duże prawdopodobieństwo ruchu w górę od poniedziałku. Zastanów się, może jest możliwość zrzucić część stratnych pozycji i przetrzymanie
Moje MM jest wręcz niedopuszczalne że tak się wyrażę. Powiedzmy, że sytuacja zmusiła. Zawsze jak złamię swoje zasady to jest zonk, a jak nie to się okazuje że trzeba było je nagiąć. Jakieś fatum. Teraz miałem plan sprzedawać górki, ale wczoraj się zawiesiłem a do oczekującego zabrakło 0,8 pipsa. Dalej twierdzę, że podbitka przed środą to max okolice 1,18. Tam będę próbował redukować część, bo chociaż wciąż wierzę we wzrosty to jednak spodziewam się jeszcze strzału w dół. Dzieki i miłego weekendu.