Dodali. Jesteś miedzy 5 a 6 miejscem. Ustaw sobie date startu w opcjach forexfactory od 23.04.21 , zeby nie wywalalo błedu. I chyba musisz jakikolwiek trejd potem zrobić i zamknąć, zeby było OK na liście. http://tjsofftopic.pl/ztc/ . Ja już tam jestem. Tylko nas dwóch z nawigatora bedzie i wystarczy, bo muszą byc zarabiający. Żeby lipy nie było. Juz dwóch zawodowców tam zmasakrowanych, a konkurs dopiero na starcie.. To jest rzeczywista walka z rynkiem a nie jakieś głupotki. Tu bedzie widac, jak to wygląda od kuchni.. Sam sie zastanawiam jak ruszyć, czy skalpowac mikrolotami, czy czekać na super setupy, tak jak ten dziiś był..krab29 pisze: ↑23 kwie 2021, 18:54Mistrzu, chyba mnie nie dodali. Zawalcz, obiecałeś![]()
. Ciebie też chyba nie ma. Coś widzę, że reprezentacja nawiego ograniczy się do nas dwóch, Cóż. Tylko my dwaj będziemy koniom grzywę pleść
![]()
Pozdrawiam wszystkich, szczególnie tych którzy by chcieli, ale nie umieją/umią podpiąć konta. 3majcie się.![]()
DayTrading: Piątek 23.04.2021
Re: DayTrading: Piątek 23.04.2021
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2021, 19:03 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Mistrzu, KTOŚ TYŚwieżak44 pisze: ↑23 kwie 2021, 18:56Dodali. Jesteś miedzy 5 a 6 miejscem. Ustaw sobie date startu w opcjach od 23.04.21 , zeby nie wywalalo błedu. I chyba musisz jakikolwiek trejd potem zrobić i zamknąć, zeby było OK na liście. http://tjsofftopic.pl/ztc/ . Ja już tam jestem.krab29 pisze: ↑23 kwie 2021, 18:54Mistrzu, chyba mnie nie dodali. Zawalcz, obiecałeś![]()
. Ciebie też chyba nie ma. Coś widzę, że reprezentacja nawiego ograniczy się do nas dwóch, Cóż. Tylko my dwaj będziemy koniom grzywę pleść
![]()
Pozdrawiam wszystkich, szczególnie tych którzy by chcieli, ale nie umieją/umią podpiąć konta. 3majcie się.![]()

Datę ogarnę w weekend. Wiesz jak do jednego mt4 zrobić dwa ff. Zostawiłbym jedno do igrzysk nawiego. Na tę chwilę medal gwarantowany.
A napiszę, najwyżej dostanę bana lub ostrzeżenie: ŚWIEŻAK DUPCZY

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Świeżak - stare pytanie: Jesteś chociaż pełnoletni?
Wiem, kobiet o wiek się nie pyta, ale to pytanie nie o wiek.
Wiem, kobiet o wiek się nie pyta, ale to pytanie nie o wiek.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
No nie bardzo rozumiem.. forexfactory zczytuje z jednego konta. A ty jesteś w innym konkursie z tym kontem i nie chcesz go ruszać.. A może u swojego brokera możesz zrobić subkonto, przelac tam część kasy i wystartowac? Może na razie wstrzymaj się z trejdami na tym koncie, bo już masz zgłoszone, a może da się zamienić na nowe.
Nie. Mam 12 lat, ale jestem rozwinięty ponad wiek.

i-igrzyska-naviego-t31705.html -w naszych igrzyskach nawiego. Na tę chwillę medal pewny. Sam założyłem i głupio jątrzyć. Chcesz to wbijaj i tu. Trafisz na pudło, jak będziesz naa plusie
No no słuchaj.. te igrzyska nawiego, to umarły.. Teraz uczetniczysz w konkursie o zasięgu krajowym, z najlepszymi traderami, skalperami, zawodowcami, szkoleniowcami (jeden właśnie odpadł, nie dał rady psychicznie).. To nie ma porównania. Zakończ zabawe i ruszajmy do walki. Tylko powoli i ostrożnie, jak amerykanie w Wietnamie, zeby lipy nie było..
doktorek
a niby kto tu kogo dyma ja pokazalem robote na nadgu
a ski miszczu gasilem wczoraj
rano mialem lki i tylko 1strazaka a ze zgasilem za wczesnie no coz taki to biznes wazne ze z zyskiem
indeksy
codziennie mamy ten sam schemat wieczorem mamy wzrosty
wazne co bedzie w poniedzialek
i tylko nalezy poczekac az sie z tymi wzrostami dzis wyszaleja
i postawię ski /w sumie juz ski mam/
dla mnie to dalej okazja bo dalej licze na spadki
a niby kto tu kogo dyma ja pokazalem robote na nadgu
a ski miszczu gasilem wczoraj
rano mialem lki i tylko 1strazaka a ze zgasilem za wczesnie no coz taki to biznes wazne ze z zyskiem
indeksy
codziennie mamy ten sam schemat wieczorem mamy wzrosty
wazne co bedzie w poniedzialek
i tylko nalezy poczekac az sie z tymi wzrostami dzis wyszaleja
i postawię ski /w sumie juz ski mam/
dla mnie to dalej okazja bo dalej licze na spadki
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
No to słuchaj. Jak TY jesteś to cała reszta nie ma dla mnie znaczenia. Nie czytam, nie analizuję, ja tylko na nawim. Tyś mym mentorem.Świeżak44 pisze: ↑23 kwie 2021, 19:21No no słuchaj.. te igrzyska nawiego, to umarły.. Teraz uczetniczysz w konkursie o zasięgu krajowym, z najlepszymi traderami, skalperami, zawodowcami, szkoleniowcami (jeden właśnie odpadł, nie dał rady psychicznie).. To nie ma porównania. Zakończ zabawe i ruszajmy do walki. Tylko powoli i ostrożnie, jak amerykanie w Wietnamie, zeby lipy nie było..

Wiem kto to Rafał Zaorski, Szwajcar i Świeżak44
OOOO TU SIEDZE NA SSSSS DYMAJAdoktorek pisze: ↑23 kwie 2021, 16:12ALE poszlo w dol bax co odpier......XAB pisze: ↑23 kwie 2021, 14:32ropa i dax
skr
https://iv.pl/image/ropa-i-dax.GtsxPjz
jest git
edek
przeciagną nad 1,21 albo i nie![]()
https://iv.pl/image/edekkkk.GtsxTNF
opor fbo opor linia czerw
pmi przed 16godz , a po 16 tej Lagard moze cos zamieszac
w sumie to zapraszam edka w kierunku bialej liniii / w maju 1,21-1,22xx nie widze przeszkod i jestem zaaaaa/kupie dolary chetnie/
chyba 28kw, fed ----------to do fedu powinni dolca ciut wzmocnic
bo ten socjalizm bildena o podatkach 100 proc to wiadomo ze gwno z tego bedzie
w sumie a i tak to za 2 lata by weszlo ,podwyzsza moze o 10-20 procent i tyle no ok 30
Dalej wyraznie brakuje falki korekcyjnej na indeksach
i trzeba sobie wybic z głowy ze jej nie bedzie
rynek ma wystarczajaco czasu do drukarek by stuk w dół jeszcze zrobic
z byle powodu nawet![]()
nie po to siedze na esach bym jeszcze raz w dol nie zobaczyl pap