Żeby było śmieszniej, niewiele niżej jest jeszcze jedno wsparcie, tj. 0,797, które wybroniło przed spadkami, ale to też pewnie nie na długo
DayTrading: Piątek 23.01.2015
Re: DayTrading: Piątek 23.01.2015
Kangur dzielnie walczy, ale 0,8 już oddaje grunt.
Żeby było śmieszniej, niewiele niżej jest jeszcze jedno wsparcie, tj. 0,797, które wybroniło przed spadkami, ale to też pewnie nie na długo
-
Mpapiez
Źle sobie namalowałeś opór i dlatego szlag to trafiłpedro pisze:a może tak ed pod DT?https://www.tradingview.com/x/x6NflnhK/
-- Dodano: pt 23-01-2015, 10:49 --
Już wybili 1.13
Paniki ciąg dalszy.
poczekajmy jescze na zamknęcie świecy h1 korpusem <1.13, a potem do d_S1.
nie, tylko zbyt życzeniowo podszedłem ; ) ... poza tym, ... byłem jednym z tych milionów trejderów, którzy szukali nożyka ; ) i dostaliMpapiez pisze:Źle sobie namalowałeś opór i dlatego szlag to trafiłpedro pisze:a może tak ed pod DT?https://www.tradingview.com/x/x6NflnhK/
...
ale luz, wczoraj żarło ładnie, swoje wziąłem, dziś coś oddałęm, norma, codzienność efiksowa
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
Mpapiez
Nie przejmuj się, ja wczoraj jak ostatni frajer nóż łapałem a atlanticos dobrze mówił że mi łapy pourywapedro pisze:nie, tylko zbyt życzeniowo podszedłem ; ) ... poza tym, ... byłem jednym z tych milionów trejderów, którzy szukali nożyka ; ) i dostaliMpapiez pisze:Źle sobie namalowałeś opór i dlatego szlag to trafiłpedro pisze:a może tak ed pod DT?https://www.tradingview.com/x/x6NflnhK/
...
ale luz, wczoraj żarło ładnie, swoje wziąłem, dziś coś oddałęm, norma, codzienność efiksowa)
Dla mnie te 300 pipsów wczorajszej zmienności nei pozostawia złudzeń co do kierunku. Ktoś kto tyle kasy wrzucił na rynek prędko z tych pozycji nie wyjdzie.
Moim zdaniem pierwszy sensowne wsparcie jakie może zatrzymać tą lawinę, to 1.10 jak bardzo ważny okrągły poziom.
Zajazd na edku ciag dalszy. Łapie shorty do parytetu xD
Chyba ktoś już zna PMI i je "ucenowił". 
Ah... L brane na dax na 10500 bez przemyślenia ale z trendem. Ah TP 10670. Ale i tak idzie wyzej
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Kangur już niemal definitywnie po drugie stronie 0,8. Zatem cel 0,76, ale jeszcze dam mu chwilkę na powrót do świata lki xD
A edek robi na złość Mario, jak to tak, nie chce spadać?
Dobry dzień się zapowiada, człowiek wstał, po śniadaniu, żadnego sl nie wywaliło i nie wywali, bo w te rejony już się nie wróci, problem tylko, że nie wiem, gdzie tp na edku ustawić.
A edek robi na złość Mario, jak to tak, nie chce spadać?
Dobry dzień się zapowiada, człowiek wstał, po śniadaniu, żadnego sl nie wywaliło i nie wywali, bo w te rejony już się nie wróci, problem tylko, że nie wiem, gdzie tp na edku ustawić.
-- Dodano: pt 23-01-2015, 11:17 --
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.