chyba jakiś elektryk, jakieś pola indukcyjne?atlanticos pisze:na tradingview pojawił się uczeń Wirtp'a - od razu widac że to ta sama szkoła "find price"![]()
![]()

chyba jakiś elektryk, jakieś pola indukcyjne?atlanticos pisze:na tradingview pojawił się uczeń Wirtp'a - od razu widac że to ta sama szkoła "find price"![]()
![]()
Ogólnie to też lubię ,ale dziś to dla skalpera byłby dobry,a siedzę w s i czekam czy przejdzieCiapul pisze:ja lubie, choc nie w takie dni jak dzisiaj kiedy nuda wieje...Domino pisze:a mi to już GU bokiem wychodzi![]()
ciekawa sytuacja na e/g m15 , tam za chwile moze moze byc sygnal na L
artyści analizatlanticos pisze:na tradingview pojawił się uczeń Wirtp'a - od razu widac że to ta sama szkoła "find price"![]()
![]()
dzisiaj raczej odpuszczą, właśnie poszło dużo SL, pierwsze S zgodnie z planem 1,3550, CS out SL 1,3546, ciągle w grze BoA i CBcrok. pisze:mam wrazenie , ze wielkie banki lataja sobie wzajemnie po SL od jakiegos czasu bo logiki tu zadnej
1,3576 wyskoku pejsaci nie odpuszcza
-- Dodano: pt 22-11-2013, 18:50 --
i kto tam pamieta o obnizce stopek w eurojak juz wyzej niz przed obnizka
pejsy znowu oslabaja swoje WALUTE normacrok. pisze:mam wrazenie , ze wielkie banki lataja sobie wzajemnie po SL od jakiegos czasu bo logiki tu zadnej
1,3576 wyskoku pejsaci nie odpuszcza
-- Dodano: pt 22-11-2013, 18:50 --
i kto tam pamieta o obnizce stopek w eurojak juz wyzej niz przed obnizka