DayTrading: Piątek 22.11.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.11.2013
Jak sadzicie czy przebijemy trwale ta linie wzrostu i będzie korekta? Czy macie jakas wizje na ta pare?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zastapmnie pisze:kiwi zrealizowało RGR-a na h1, tego na 54 pipsy, no... brakuje ze 4-5, ale kto by się tam do tego przyczepiał
ktore bo do RGR my brakuje jeszcze z 200 300 pipsow na D 1 patrzac
http://www.reuters.com/article/2013/11/ ... 1C20131122
oh , połączmy sie w żalu.
już widze jak beda kosić do konca roku i szastac kursem jak szmatką.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2013, 15:15 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
kiwi nie powinno mieć problemów z dotarciem do 61,8
-- Dodano: 22 lis 2013, 16:16 --

-- Dodano: 22 lis 2013, 16:16 --
wszystko im zaje........eśkrinvest pisze:http://www.reuters.com/article/2013/11/ ... 1C20131122

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
czy to tylko mi sie tak wydaje, że dzisiaj zobaczymy powtórke z zeszłego piątku tylko w drugą stronę ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
a co było w zeszłym tygodniu?Ciapul pisze:czy to tylko mi sie tak wydaje, że dzisiaj zobaczymy powtórke z zeszłego piątku tylko w drugą stronę ?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
W zeszły piątek była środa albo czwartek, nie pamiętasz?pedro pisze:a co było w zeszłym tygodniu?Ciapul pisze:czy to tylko mi sie tak wydaje, że dzisiaj zobaczymy powtórke z zeszłego piątku tylko w drugą stronę ?bo mi czasy się mieszają,

piątekpedro pisze:a co było w zeszłym tygodniu?bo mi czasy się mieszają,

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
teeeeeeej, zapomniałem że był piątek, ... dzisiaj chyba też jest...Ciapul pisze:piątekpedro pisze:a co było w zeszłym tygodniu?bo mi czasy się mieszają,

Jutro też jest dzień.
- ForexTig3r
- Maniak
GBPJPY m5 38.2 fibo
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线