Będzie trochę z tego i trochę z wcześniejszego rysunku z H4. A dalej to już tylko spekulacja.cugan pisze:
DayTrading: Piątek 22.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.03.2013
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
gbp/jpy spadki beda na d1
-- Dodano: 23 mar 2013, 18:38 --
gbp/jpy beda spadki na h4 na 80%
-- Dodano: 23 mar 2013, 18:38 --
gbp/jpy beda spadki na h4 na 80%
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jutro o 18-tej zacznie się spotkanie eurogrupy ciekawe czy się dogadają, kończy się ludziom gotówka, na stacjach benzynowych brakuje paliwa i mamy ostatni tydzień przed świętami, wystarczy iskra by doprowadzić ludzi do ostateczności. Niezły pasztet nam europejscy politycy zgotowali.
a skąd niby wezmą te głosy "za"?Finland’s PM Katainen: ‘Confident’ of Cyprus solution tomorrow or day after
Size of Cyprus package can’t increase Sees no ‘major’ contagion threat from Cyprus The PM made the remarks to reporters in Saariselkae, Finland.
-
- Gaduła
Z najnowszych wieści wynika, że zabiorą 20% z dużych depozytów i 4% z małych. Odpływ kasy gwarantowany, więc będą musieli wprowadzić ograniczenia wypłat. Sam nie wiem czy to dobrze że się w koncu dogadali, czy źle że nastąpi run na banki przez najbliższe dni/tygodnie/miesiące.
Jutro jeszcze unia ma przyklepać i głosowanie w parlamencie. Jak znam życie to pewnie będzie poślizg na poniedziałek, więc noc z niedzieli na poniedziałek nadal na rynkach będzie nerwowa.
Jutro jeszcze unia ma przyklepać i głosowanie w parlamencie. Jak znam życie to pewnie będzie poślizg na poniedziałek, więc noc z niedzieli na poniedziałek nadal na rynkach będzie nerwowa.
Sorry ze taki off top, poda mi ktoś jakąś stronę gdzie są najbardziej aktualne i wiarygodne notowania par walutowych ? 

- ForexTig3r
- Maniak
kashper pisze:Będzie trochę z tego i trochę z wcześniejszego rysunku z H4. A dalej to już tylko spekulacja.cugan pisze:
Możliwa luka UP

A jen parcie na spadki i jeszcze jak się nie zmieni gdy edek i kable polecą w niebo [...] no kto by pomyślał

-- Dodano: 23 mar 2013, 21:41 --
Jak naiwnym trzeba być aby wierzyć w tych imbecyli, ja definitywnie zakończyłem z tym po występie Naszej reprezentacji za Engela , choć przyznaję się że na ostatnim EURO też trochę zacząłem mieć nadzieje. Chyba głównie że to Nasze EURO było naprawdę dobre trzeba przyznać...Coluche pisze:Taaa...a idź pan w chooj....pr7emo pisze:zapłacili wieczorny spread, teraz trzeba się odegrać
coś czuje że największym sukcesem tego spotkania będzie zasłonięty w porę dach
teraz będą grali na pełnej piź**dzie do końcowego gwizdka
GOL!!!!!![]()
Oni wtedy skończyli mecz...zero ambicji...![]()
![]()
Co najmniej 10 lat minie jakbym znów miał mieć jakieś nadzieje, a wcześniej brak wyników....
Meczu nie oglądałem ze swojej nieprzymuszonej woli, przełączyli mi fajnego filma, od początku wiedziałem jak będzie chłopaki Nas nie zawiodły, niespodzianek nima. I bardzo dobrze nie będzie szopek znów i złudnych nadziei jak się nie dostaną będzie po prostu spokój.
Jaki będzie nowy trener

-- Dodano: 23 mar 2013, 21:45 --
Nowy prezes Boniek, niby coś tam robi niektórzy mówią...cugan pisze:Z dwóch instytucji LOT i PZPN rozwiązałbym PZPN .Ta instytucja niczego nie promuje
a nawet szkodzi wizerunkowi Polski.To inwestycja w bankrutów sportowych.
Nawet jeśli to jakiekolwiek efekty za min. 20 lat....
Polska piłka jest jak Warszawa po wojnie, jej odbudowywanie potrwa dłużej nawet jak odbudowywali Wawę.
Lewy, Błaszczykowski [...] mamy dobrych piłkarzy, a czemu brak wyników

-- Dodano: 23 mar 2013, 21:50 --
Jak ktoś liczy na dostanie się do 2 etapu to już teraz musi założyć konto real...Chris.ldn pisze:Nie wiem nie wczytywałem sie ale ja gram od wczoraj i mojego konta konkursowego nie ma , podziwaczyli cos może naprawia mi po wekkendzie i uda sie cos wyrwac.... heh...ForexTig3r pisze:A za te środki w 2 etapie TMS konkursie to ponosi się jakąś odpowiedzialność, czy można je przeje*ać
Jakieś kruczki tam są przy zakładaniu real...

Ten ich cTrader to nie jest ECN, nie

Bo spready mają nie ECN...
-- Dodano: 23 mar 2013, 21:51 --
Co tak mało aktywnie teraz w DT rabitrabit pisze:Nie tylko jeden... A Ukraincy z faulami sie nie szczypia i to jak brutalie .pr7emo pisze:teraz będą grali na pełnej piź**dzie do końcowego gwizdka GOL!!!!!

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Rozwiązanie problemu cypryjskiego przez UE w formie podatku to nóż w plecy dla EUROForexTig3r pisze:kable polecą w niebo
Pierd.... takich sojuszników
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Fitch-m ... 88053.html
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
kabel na h4 powinien spadac
-- Dodano: 23 mar 2013, 22:49 --
aud/usd powinny byc spadki na h4
http://forex-nawigator.biz/forum/topic- ... ml#p566158wirtp pisze:kabel na h4 powinien spadac