uwazasz to za spadek sorry co Ty tu robisz?umika3 pisze:A może wie ktoś dlaczego Gold tak spada????
DayTrading: Piątek 22.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.03.2013
heh S-ka w grze i ma sie dobrze, ze ma gorzej.. mecz bede mlial chyba w 3Dlaktor pisze:Mistrzu powiedz mi trzymasz nadal s ke?:P i jak Ty jestes w stanie to piwo z kufla przy takim nosie jak w awatarze?:Pdrulaka pisze:równie dobrze mozna dodać że jedna udana transakcja może potroić jego zyskrafmax pisze:
Moje pytanie brzmi: czy jestes swiadom tego ze jedna nieudana transakcja moze zniweczyc cały twoj trud tych trzech miesiecy w ciagu kilku sekund?
albo ma jaja albo wariat
a na mecz piwa zostało?:P
a tak na poważniej na ejku jeśli najbliższa m15 pójdzie do góry to może być podwójny szczyt i całkiem niezłe bum ale coś zdecydować się nie może

jest pipnie
@ Drulaka wyprzedzasz epoke:P
CZy Ktoś może mi polecić dobrego brokera MM który nie ma konta na Cyprze?:D bo potrzeba mi MM do mniejszych transakcji a cholera wie co i jak się z tym cypryjskim kitem będzie dziać w tym czasie chciałbym na jakiejś minimalnej kwocie wypróbować innego
CZy Ktoś może mi polecić dobrego brokera MM który nie ma konta na Cyprze?:D bo potrzeba mi MM do mniejszych transakcji a cholera wie co i jak się z tym cypryjskim kitem będzie dziać w tym czasie chciałbym na jakiejś minimalnej kwocie wypróbować innego
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
haha ale pewnik sygnałowy nadal perfekcyjny jeśli ktoś zaraz po Jego poście ustawił buy to 20-30 pipek wlazło w parenaście minut trza wiedzieć co robić:D jak mogles zarobic 20-30 pipsow na buy jak po moim poscie o 16.30 rynek spadal do 16.56 o 40 pipsow , trzeba bylo ustawic sell 86 pipsow mozna do 17.20 bylo zarobic na sell, teraz zalecam zamykanie sell 

to bedzie takie wirtualne "3D"... jeszcze 2 brwoki i zrobi sie 4Dlaktor pisze:@ Drulaka wyprzedzasz epoke:P
zamkneło mi Ske i dziekuje bardzo

pozdrawiam i milego wekendu
jest pipnie
-
- Gaduła
Margan please daj eja jeszcze raz na 123, cobyśmy mieli co na tacę w kościele wrzucić.
ja też mykam tydzień udanydrulaka pisze:to bedzie takie wirtualne "3D"... jeszcze 2 brwoki i zrobi sie 4Dlaktor pisze:@ Drulaka wyprzedzasz epoke:P
zamkneło mi Ske i dziekuje bardzo, jak dla mnie dzien marzenie
ide otrzezwiec
pozdrawiam i milego wekendu

Aut viam inveniam aut faciam
Osobiscie nie mam nic do tego ze grasz na demo i ze wstawiasz tu statyski. Ciekawi mnie natomiast inna rzecz. Pokazujesz staty od stycznia. W tym czasie jestes na +. OK. Ale... grasz dosc wysokim lotem łapiac czesto po 2-3 pipsy. nie stawiasz stop lossów.
Moje pytanie brzmi: czy jestes swiadom tego ze jedna nieudana transakcja moze zniweczyc cały twoj trud tych trzech miesiecy w ciagu kilku sekund? ja jak gram to robie wszystko zeby moja tranzakcja byla udana
Moje pytanie brzmi: czy jestes swiadom tego ze jedna nieudana transakcja moze zniweczyc cały twoj trud tych trzech miesiecy w ciagu kilku sekund? ja jak gram to robie wszystko zeby moja tranzakcja byla udana

Zielona, jesteś doświadczony gracz mimo że zielona 
Trochę płynności do 1.3015 jest, a potem próżnia.
Byczki chcą się zamknąć tuż poniżej 1.31 (~1.3095).
Z każdym wypitym drinkiem świerzbi mnie Ska na edziu
Dam se chyba spokój, ciężko zarobione 15% w 10 dni, szkoda teraz stracić jakimś głupim zagraniem ...
Ze skomplikowanych obliczeń z wykorzysteniem wyroczni wyszło zamknięcie edzia dziś na 1.2925 +/- 15 pips.
P.S. Whipsaw na 1.3010 zrobili dziś a mieli zrobić dwudziestego. Ot pejsaci...

Trochę płynności do 1.3015 jest, a potem próżnia.
Byczki chcą się zamknąć tuż poniżej 1.31 (~1.3095).
Z każdym wypitym drinkiem świerzbi mnie Ska na edziu

Dam se chyba spokój, ciężko zarobione 15% w 10 dni, szkoda teraz stracić jakimś głupim zagraniem ...
Ze skomplikowanych obliczeń z wykorzysteniem wyroczni wyszło zamknięcie edzia dziś na 1.2925 +/- 15 pips.
P.S. Whipsaw na 1.3010 zrobili dziś a mieli zrobić dwudziestego. Ot pejsaci...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- atlanticos
- Maniak
ja osobiście od roku jestem w Admiralu i nie narzekam... polaczenie zrywa moze raz w tygodniu na kilka sekund wiec jest ok jak dla mnie, wyplaty jak robie to tak jak dzis, o 8 rano zlecilem, o 13 mialem kaske na koncie i tak jest zawsze. Wiem ze niektorzy narzekaja na Admirala, ale ja pisze na podstawie wlasnego doswiadczenia - naprawde jest ok.laktor pisze:@ Drulaka wyprzedzasz epoke:P
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv