jak będą złe to odszczekam hasło, że funt nigdy nie spadnie poniżej 1,66

jakkolwiek wczorajsze wieczorne analizy skłaniają się na eLki (miałem od 1,6640 - ale już zamknięte na 1,6677).
Zobaczymy czy dobije od pivota przy ok 9580pkubiu pisze:dax okazja na l - ktoś przy 9600 wchodzi nie lubie tracić smama
u mnie w mforex nic nie aktualizowałem, wersja build 509 i wszystko śmiga jak należy.Bemowo1 pisze:
ja z niskich tf się dopasowywuję, niestety, jak wpomniali moderatorzy po aktualizacji metatradera EA i wskaźniki zaczynają fiksować - czego, to k....... nie wymyślą aby utrudnić traderom
EA nie ustawia mi SL - automatycznie - więc będę dzisiaj latał jak pies z wywieszonym jęzorem
yareck1 pisze:adk77 pisze:kabel opór 1,6700-20. wszystko rozegra się na danych. dax też po raz kolejny odbił się od oporu. pytanie czy dokończy prawe ramię rgr
a jak teraz złoto kolego? raczej nowe poziomy up czy jeszcze cos moze sie zdarzyc?
chyba raczej traci...Alcar pisze:oczekiwania są zdaje się optymistyczne, jako że kabel troche zyskuje.
Wrzuć swoje - też sie pośmiejęTomasz196407 pisze:Bemowo1 pisze:A tak to oznaczyłem z int D
- 1 jako najdłuższa fala w układzie - 3 i 5 mogą być sobie równe (5 może być mniejsza od 3 - ten warunek jest już spełniony!!!)
5 dłuższe od 3 zaneguje oznaczeniaSebastian 1?
3?
korekta 2 taka jak 4
przekombinowane
w sensie w dół? a może tylko tak straszą teraz?pedro pisze:i już za momencik, i już za chwileczke, fajerwerki, bomby hukowe, zawały i wylewy na funtach i wszystkich jego krossach
czuje yebnięcie...