DayTrading: Piątek 21.02.2014
Re: DayTrading: Piątek 21.02.2014
taki trójkącik....
dołem też z niego da się wyjść .....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2014, 12:21 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
wełdług mniena kablu rysuj prawe ramie chyba wszyscy juz to widzą bankstera też w poniedziałek wyciągam z torebki i pakuje grube S 0d 1,6680
-- Dodano: 21 lut 2014, 12:18 --
wełdług mniena kablu rysuj prawe ramie chyba wszyscy juz to widzą bankstera też w poniedziałek wyciągam z torebki i pakuje grube S 0d 1,6680
-- Dodano: 21 lut 2014, 12:18 --
chciwość jest dobra
https://www.tradingview.com/x/PtDFtGEj/niemiaszek pisze:
porównaj...
GBPAUD
R3 - 1.8800
R2 - 1.8727
R1 - 1.8601
Pivot - 1.8528
S1 - 1.8402
S2 - 1.8329
S3 - 1.8203
-- Dodano: 21 lut 2014, 13:22 --
@niemiaszek. mi baaaardzo pivoty podobają się, a co najważniejsze pasuje mi totalnie... pod moje adhd 'styll' i informacje, kiedy kur... zamknąć pozycje

wielkie piwo dla Ciebie!!!!

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
the door is open, do not worry 

- harymilloki
- Maniak
Wiem o czym myślisz. Penie chodzi Ci o poziom 1,7000 ale to chyba jeszcze za wcześnie ...Bemowo1 pisze:taki trójkącik....
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
też to zauważyłemNowy123 pisze:a szczegolnie na danych bujaja medzy tymi fibo S3 R3

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

teraz, albo za kilkanaście miesięcy (dopiero) - dużo będzie liczyło na podwójny szczytharymilloki pisze:Wiem o czym myślisz. Penie chodzi Ci o poziom 1,7000 ale to chyba jeszcze za wcześnie ...Bemowo1 pisze:taki trójkącik....
jak teraz nie przejdą, to faktycznie powrót w te okolice, za kilka miesięcy ... ale z którejś tam strony, za daleko zaszli, żeby się teraz cofać ; )Bemowo1 pisze:teraz, albo za kilkanaście miesięcy (dopiero) - dużo będzie liczyło na podwójny szczytharymilloki pisze:Wiem o czym myślisz. Penie chodzi Ci o poziom 1,7000 ale to chyba jeszcze za wcześnie ...Bemowo1 pisze:taki trójkącik....

też Was męczy ten komunikat?! Nie można wysłać jednego postu za drugim.
Jutro też jest dzień.
bardzo często - czasami klikam po 20 razypedro pisze:
też Was męczy ten komunikat?! Nie można wysłać jednego postu za drugim.
to polecam mozna ustawic rozne fiba<°)))))>< pisze:też to zauważyłemNowy123 pisze:a szczegolnie na danych bujaja medzy tymi fibo S3 R3

trzeb se pobawic tym wskaznikiem fibo w ustawieniach