Janek80 pisze:krinvest pisze:Janek80 pisze:A wy za przeproszeniem pierdolicie swoje.
A skąd ma depo. Zarobił. Od 1.5 roku go czytam. Miał wiele wątków, po kilka portfeli.
Zarobił tyle ile ja do końca życia nie zobaczę.
Niech ma , ciężka praca popłaca. Ale skąd ten twoj brak pewności we własne siły brachu

Ano stąd kolego że trza na etacie zapierniczać.
Czasu mało, człek ma kilkanaście minut rano zerknąć.
Dziś miałem 2 longi z wczoraj na rzeżniku, leciał antywirus ze skanem z wczoraj, przerwaałem, restart, zanim kompa odpaliłem,
było po ptokach i zamknałem obie pozycje na powiedzymy 40% a nie 100%.
Czasami wiesz że to nie twoja liga, są lepsi. I ja to wiem. Ja w tych 10% zarabiajacych więc w jako tako idzie....
Zawsze są lepsi , zawsze bedą lepsi , ale to ejst właśnie powód do tego żeby samemu stawać sie lepszym. każdy jeden wyprzedzony w maratonie daje siły żeby gonić następnego skurwiela
poprzeczke trzeba sobie podnosić , ciężka praca to nasz przyjaciel , a nie wróg.
Wyrżnij z życia wszystkich , którzy są Ci niepotrzebni , przeszkadzają , albo nie ma z nich korzyści i zastąp ich ludźmi , którzy doszli już tam gdzie Ty chcesz dojść. NIe ważna dziedzina , wystarczy zapytać o droge tych którzy są już tam gdzie Ty zmierzasz przyjacielu. Mówie Ci to ja , człowiek , który bankrutował w swoim zyciu 5 razy co do ostatniego centa i pewnie zrobi to w życiu jeszcze nie raz

Janek pamiętaj,na etacie pracują Ci,którym nie chce sie tak na prawde pracować!
No i jednak kabel zleciał o kilka pipsów , gołym okiem było widać to wejscie.
Sp500 i sp100 nie przestają mnie zadziwiać w dalszym ciągu !
BTW czy ktoś wie , czy demonstracje w Rzymie sie skonczyły czy dalej pikietują ?? Cisza o tym wszędzie , a włoskim nie operuje