a nie widać tam przez przypadek potwierdzenia dla podwójnego dna ?Bemowo1 pisze: a ten na tygodniowym?
DayTrading: Piątek 20.09.2013
Re: DayTrading: Piątek 20.09.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- kk.dreamer
- Pasjonat
coś dzisiaj nie mój dzień
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Dzisiaj jest trudny rynek, na każdym poziomie tną stop-lossy.
Dzisiaj bujaka a od poniedzialku pewnie jazda w dol 

- atlanticos
- Maniak
edek i kiwi o których pisałem... trzeba poczekac na potwierdzenie i może dziś trochę pipsów wpadnie... 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Tylko ta formacja na edku jest nieco dziwna krzywa. Nie wiadomo tak na prawde co bedzie potwierdzeniem tej formacji i dalszych spadkow....atlanticos pisze:edek i kiwi o których pisałem... trzeba poczekac na potwierdzenie i może dziś trochę pipsów wpadnie...
- atlanticos
- Maniak
dla mnie potwierdzeniem bedzie dynamika po wybiciu szyi... a co do krzywej formacji to nie zawsze jest ona książkowa...Linia ramion przytrzymała cenę w punkt więc perspektywy są... ale cierpliwość wskazanaKusus pisze:Tylko ta formacja na edku jest nieco dziwna krzywa. Nie wiadomo tak na prawde co bedzie potwierdzeniem tej formacji i dalszych spadkow....atlanticos pisze:edek i kiwi o których pisałem... trzeba poczekac na potwierdzenie i może dziś trochę pipsów wpadnie...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
co do KAbla dobrze to nie wyglada jesli teraz nie wybronia wspracia to ten zygazk sie zacznie ale wczeniej
chyba ze boczniakiem pojada hmm

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- roberttheus
- Maniak
no i gdzie te wasze spadki wartości dolara hahahaha?? daliście się nabrać na papkę głupot z fedu
windsurfing na falach trendu
Nie dalismy sie nabrac choc przyznac ze z czystej chciwosci i strachu wyszedlem z L-ki juz przy 1.342 co bylo spora glupotaroberttheus pisze:no i gdzie te wasze spadki wartości dolara hahahaha?? daliście się nabrać na papkę głupot z fedu

Teraz przesiadlem sie na spadki chodz na razie widze je w formie korekt poprzednich wzrostow. Niewykluczone jednak ze wrocimy do scenariusza zaby i do umacniania dolara do ktorego jestem coraz bardziej przychylny.
Poza tym kolego... nie ma jeszcze potwierdzenia spadkow wiec nie chwal dnia przed zachodem slonca no chyba ze 20 pipsowa korekte wobec 500 pipsowego trendu wzrostowego nazywasz spadkami i zmiana trendu.
Jak tak to gratuluje.