DayTrading: Piątek 20.09.2013
Re: DayTrading: Piątek 20.09.2013
co oni tak konsolidują na uj
trzeci dzień w tym tygodniu
tylko Środa Czwartek był ruch dół->góra
-- Dodano: pt 20-09-2013, 17:20 --
może zjazd zdążą zaliczyć
jakiś przedstawiciel Fedu jeszcze będzie mówił
edzio odbił do góry od 1,35 , jeśli spojrzeć na lustrzane odbicie z uj to ten drugi ma większą szanse na zjazd
trzeci dzień w tym tygodniu
tylko Środa Czwartek był ruch dół->góra
-- Dodano: pt 20-09-2013, 17:20 --
może zjazd zdążą zaliczyć
jakiś przedstawiciel Fedu jeszcze będzie mówił
edzio odbił do góry od 1,35 , jeśli spojrzeć na lustrzane odbicie z uj to ten drugi ma większą szanse na zjazd
Bullard : zarekomendowałbym więcej QE, jeśli inflacja będzie poniżej 1%
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- roberttheus
- Maniak
no właśnie może czas wreszcie na umocnienie jena bo już konsolka zaczyna być nudnawa
windsurfing na falach trendu
moglbys wrzucic jakies zdjecie? skad wziales ten oscylator ?Kusus pisze:Edek m30 - oscylator logarytmiczny logn>1 rozszerzajacy. Zasieg 100 pipsow. Stawiam na 1.342
Dla porownania m30, 18-19.09 byl oscylator gasnacy o takiej samej funkcji po strzale na edku po posiedzeniu fed.
na uj konsola to rzadkośćroberttheus pisze:no właśnie może czas wreszcie na umocnienie jena bo już konsolka zaczyna być nudnawa
dlatego lubię tą parę bo praktycznie w ogóle nie konsoliduje
nawet w nocy można spokojnie grać
W nocy to się śpi i o forexie śni.pr7emo pisze: nawet w nocy można spokojnie grać
Ostatnio śnił mi się horror (na urlopie od foreksu) - śniło mi się, że edek dojechał do 1.42 a ja byłem bez pozycji - Straszne - aż się obudziłem zlany potem.
Horror to byłby gdybyś miał eske a kurs poszedł na 1.42Bemowo1 pisze:W nocy to się śpi i o forexie śni.pr7emo pisze: nawet w nocy można spokojnie grać
Ostatnio śnił mi się horror (na urlopie od foreksu) - śniło mi się, że edek dojechał do 1.42 a ja byłem bez pozycji - Straszne - aż się obudziłem zlany potem.

Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
złot żyje swoim życiemPiter80 pisze:Panowie o co chodzi z tym zlotem?Stalo sie cos?
Ciesze sie bo mam S ale dziwnie tak runelo![]()

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- roberttheus
- Maniak
na ujku sytuacja wydaje się prosta wybicie z trójkąta i potwierdzenie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu
to już byłby hardkor z ulicy wiązowejtrav pisze:Horror to byłby gdybyś miał eske a kurs poszedł na 1.42Bemowo1 pisze:W nocy to się śpi i o forexie śni.pr7emo pisze: nawet w nocy można spokojnie grać