Ok,dalan pisze:Wiem Tomasz(moj brat tak ma na imie)masz fory ,ale dla mnie gej jeszcze nie zrobił swojego.Bę dzie podbitka
kiedyś napewno będzie
Ok,dalan pisze:Wiem Tomasz(moj brat tak ma na imie)masz fory ,ale dla mnie gej jeszcze nie zrobił swojego.Bę dzie podbitka
Świeżak44 pisze:Ponieważ DAX naprawdę mnie zawodzi ze zmiennościa wczoraj i dziś odpaliłem sobie DJ, narysowałem dwie kreski .i widzę że sa na ważnym wsparciu i moga się odbić!
mamy takie same kreskiŚwieżak44 pisze:Ponieważ DAX naprawdę mnie zawodzi ze zmiennościa wczoraj i dziś odpaliłem sobie DJ, narysowałem dwie kreski .i widzę że sa na ważnym wsparciu i moga się odbić!
-- Dodano: 20 kwie 2018, 19:54 --
...ale na razie w dół spróbujemy..
Ciekawe, bo dla mnie ropa będzie tanieć, no zobaczymy co rynek pokaże, obecnie w S, więc myślenie uwikłanenavik pisze:miałem na myśli dzisiejsze zamkniecie w okolicach 69$ ... choć to tylko takie "rozmyslania" jestem bez pozycji na ropieunruhe pisze:Tak gdzieś do czarnej linii może...navik pisze:myśle że bedą wyciągać rope pod 69$ na koniec w1
Zły pomysł.navik pisze:ustawiłem sobie buya na audiku po 0,7640 i 0,7630.( na dłuższe trzymanie ) Tam mi wychodzi mniej wiecej LT z W1 - ktoś na tym pogrywa?