hahah, napsłem, że 2 lata ahaha... a nie może zakład z Zaba na 1.20,Nowy123 pisze: napisles za 2 lata ahaha a nie moze za 2 - 3 lata i zakładu z Zaba hahah
nie pmiętasz? a zkład z Kususem na 1.17 w czerwcu.... poniał?
hahah, napsłem, że 2 lata ahaha... a nie może zakład z Zaba na 1.20,Nowy123 pisze: napisles za 2 lata ahaha a nie moze za 2 - 3 lata i zakładu z Zaba hahah
highend pisze:hahah, napsłem, że 2 lata ahaha... a nie może zakład z Zaba na 1.20,Nowy123 pisze: napisles za 2 lata ahaha a nie moze za 2 - 3 lata i zakładu z Zaba hahah
nie pmiętasz? a zkład z Kususem na 1.17 w czerwcu.... poniał?
ja nie potrzebuję, specjalnie odpisałem mową Nowego jakby ktoś nie zauważyłbsony pisze:![]()
W nawiązaniu do zakładów, które tu są zawierane - bez odnoszenia się do osób, które je zawarły
proponuję wprowadzić nową tradycję - zakład o słownik ortograficzny
highend pisze:ja nie potrzebuję, specjalnie odpisałem mową Nowego jakby ktoś nie zauważyłbsony pisze:![]()
W nawiązaniu do zakładów, które tu są zawierane - bez odnoszenia się do osób, które je zawarły
proponuję wprowadzić nową tradycję - zakład o słownik ortograficzny
może "taka sytuacja"?MERLIN pisze:znalazłem przez przypadek ciekawą chodź nie najnowszą analizę edzia http://forexandfreedom.pl/analizy-eurus ... zien-2015/ Ciągle mnie męczy formacja trójkąta początkowego 5,3,5,3,5 jako zakończenie fali korekty w C lub koniec fali 1w dodatku potencjalnie mamy formacje MOTYLA-czy zadziała tego nie gwarantuje
ED to samo...santo pisze:UJ luka północna
highend pisze:ED to samo...santo pisze:UJ luka północna
czyli ED i UJ idą razem w górę