u mnie coś zarobiło tysiaka, ale nie wiem coTsunamiPL pisze:Dzisiaj będzie ciężko zarobić na chleb.

u mnie coś zarobiło tysiaka, ale nie wiem coTsunamiPL pisze:Dzisiaj będzie ciężko zarobić na chleb.
Cieszyłbym sięPipsKong pisze:u mnie coś zarobiło tysiaka, ale nie wiem coTsunamiPL pisze:Dzisiaj będzie ciężko zarobić na chleb.
nom jaram się jak Notre Dame , szczególnie kawą - 30 KlockówTsunamiPL pisze:
Cieszyłbym się
zapewnie "cicho sza "PipsKong pisze:u mnie coś zarobiło tysiaka, ale nie wiem coTsunamiPL pisze:Dzisiaj będzie ciężko zarobić na chleb.
Wesołych i wielu pipsów po ŚwiętachXAB pisze:Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych, wszystkiego dobrego
dla wszystkich z tego forum
Chętnie bym ci udowodnił, w jakiej ciemnocie tkwisz, ale niestety, na tym forum nieJanusz Biznesu pisze:Biedny, zakompleksiony, malutki człowieczku. Życzę ci na te Święta , abyś zaczął sobie radzić tak na FX jak i w życiu osobistym. Amen.
Moze mi udowodnisz na privfx-technik pisze:Chętnie bym ci udowodnił, w jakiej ciemnocie tkwisz, ale niestety, na tym forum nieJanusz Biznesu pisze:Biedny, zakompleksiony, malutki człowieczku. Życzę ci na te Święta , abyś zaczął sobie radzić tak na FX jak i w życiu osobistym. Amen.
można poruszać kwestii religijnych.
Życzę Tobie szczęścia i radości każdego dnia twojego życia!
Wszystkim też!