Mam nadzieje ze na tym nie poprzestaniecajto pisze:A/U power, jako jedyny poprawia szczyt

Mam nadzieje ze na tym nie poprzestaniecajto pisze:A/U power, jako jedyny poprawia szczyt
Tolmon_Nika pisze:ok było sl BE+2Tomasz196407 pisze:Tolmo wytrzymałeś bo sie martwie
że to ta najwieksza z najwiekszych TRZY
[/u]
no tylko jeden problem by tak rynek poszedl powinien edek spadac i to mi zakloca moja mala lkecajto pisze:Jeszcze raz Dax - flaga wewnątrz kanału, zasięg na screnie
KORELACJI NIE MAXAB pisze:no tylko jeden problem by tak rynek poszedl powinien edek spadac i to mi zakloca moja mala lkecajto pisze:Jeszcze raz Dax - flaga wewnątrz kanału, zasięg na screnie![]()
bo mysle kiedy na s przeskoczyc
Korelacji nie ma, S&P leci do góry od 200 lat czyli od powstania chociaż pierwsze akcje pojawiły się już w 1600r z hakiem w europie co by pokryć wyprawy... nooo ale korelacji nie ma żadnejTomasz196407 pisze:KORELACJI NIE MAXAB pisze:no tylko jeden problem by tak rynek poszedl powinien edek spadac i to mi zakloca moja mala lkecajto pisze:Jeszcze raz Dax - flaga wewnątrz kanału, zasięg na screnie![]()
bo mysle kiedy na s przeskoczyc
WYMYSŁ
tsunam mnie ostatnio chciał naciągac na te korelacje
a wie dobrze ze ja nie uznaje
Są przepływy gotówki
ale tego prp nikt nie wie co w danej chwili jest
chyba ze banki
Przecież potwierdziłem Ci racje, ze nie ma korelacji propos sugestii xaba (bo akcje mają na celu rosnąć a waluty być jak najstabilniejsze - taka jest zasada). Po tym powinnismy stuknąć się kuflamiTomasz196407 pisze:@NT
staram sie z toba nie dyskutować poniewaz mnie atakowałeś i jestes u mnie w pw ale odpowiem,
to tak jak napisałes mi ze nie wiesz o czym pisze!!
to ja teraz mam śmiałosc ci powiedziec tez nie wiem o czym piszesz!! dlaczego?![]()
![]()