DayTrading: Piątek 18.08.2023
Re: DayTrading: Piątek 18.08.2023
Nq wszedł wyraznie w spadki tu trzeba b.ostroznie on odbija 100 -150 pipow w kilka chwil
trzeba szybko wyskoczyc bo on potem wraca tego samego dnia bo to tancerz
spada ropa spada gaz edek nie chce spadac znowu piatek i moze byc roznie
trzeba szybko wyskoczyc bo on potem wraca tego samego dnia bo to tancerz
spada ropa spada gaz edek nie chce spadac znowu piatek i moze byc roznie
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
W naszej branży jest podobnie. Może ktoś skorzysta.
https://lichess.org/@/NoelStuder/blog/w ... e/d2FZY28k
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- klimokrates
- Pasjonat
Dobry temat, szachy są mi mega bliskie. Po prostu mam na to sposoby. Wyznaczanie sobie celów wynikowych i rozwojowych i analiza partii po turnieju, zarówno przegranych jak i wygranych. By wiedzieć jakich błędów nie popełniać i tak samo przekladam na forex. Inaczej to prosta droga do wyzerowania.Grzesiek.fx pisze: ↑18 sie 2023, 12:46W naszej branży jest podobnie. Może ktoś skorzysta.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
Uchylisz rąbka tajemnicy? Jak to konkretnie robisz? Prowadzisz dziennik tradera?klimokrates pisze: ↑18 sie 2023, 12:54Wyznaczanie sobie celów wynikowych i rozwojowych i analiza partii po turnieju, zarówno przegranych jak i wygranych. By wiedzieć jakich błędów nie popełniać i tak samo przekladam na forex.
I bardzo interesuje mnie to ustalanie celów

Na sp wybijają dołek z czerwca , jak go wybija to 4311 jeszcze dzis zobaczymy ... ihmo
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Uchylisz rąbka tajemnicy? Jak to konkretnie robisz? Prowadzisz dziennik tradera?

[/quote]
cel pierwszy wchodzisz tylko wtedy gdy wygrasz to podstawa sukcesu a nie ma zadnego a moze nie stracę
szachy to podstawa ja traktuje je jako zabawe gram na 3 poziomie na 5 czyli sredniak wygrywam z amatorami bez problemu
/ ksiazek nie czytałem sam trenuje i poprawiam błedy wada szachow / nie wchodze na 4 poziom bo tam czesciej przegrywam
bo to jak taniec mozesz nauczyc sie super techniki ale tancerzem ani mistrzem nigdy nie bedziesz bo tego nie czujesz
bo jestes tancerz bez serca do fx trzeba miec serce i wyczucie
grzesiek znasz mata w 2 ruchach bo to idealne na fx

[/quote]
cel pierwszy wchodzisz tylko wtedy gdy wygrasz to podstawa sukcesu a nie ma zadnego a moze nie stracę

szachy to podstawa ja traktuje je jako zabawe gram na 3 poziomie na 5 czyli sredniak wygrywam z amatorami bez problemu
/ ksiazek nie czytałem sam trenuje i poprawiam błedy wada szachow / nie wchodze na 4 poziom bo tam czesciej przegrywam

bo to jak taniec mozesz nauczyc sie super techniki ale tancerzem ani mistrzem nigdy nie bedziesz bo tego nie czujesz

nic nie wybija
podpuchę zrobili
10 pkt nizej sa niż dołek . I nie widać chęci powrotu nad dołek ....
śmiało .....pakuj sie w L pod korek

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
- klimokrates
- Pasjonat

[/quote]
Grzesiek już Ci baxik odpisał. A tak serio to napisze Ci na priv. Odnośnie szachów i fx
Baxik o jakim 4 poziomie szachów Ty piszesz? Jaka wada szachów? To jedna z nielicznych gier gdzie wszystko zależy od Ciebie. Nie ma żadnego elementu losowości
Co do DT to mój rysunek z wczoraj nadal obowiązuje
Miłego weekendu wszystkim
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
- Grzesiek.fx
- Pasjonat