DayTrading: Piątek 18.08.2017
Re: DayTrading: Piątek 18.08.2017
EURUSD:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
Np. AM.highend pisze:który broker obecnie ma bitcoina?
Ma Bitcoin, Etherium, Litecoin i Ripple.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
GBPUSD:
130 pips na Twoim wykresie nie powinno zrobić bałaganukarnak pisze:GBPUSD:
-- Dodano: 19 sie 2017, 20:48 --
Tygodniowy - mocnekarnak pisze:EURUSD:

Dzienny, tam jednak do dolnej bandy trochę brakuje, co by się pokrywało z jakąś moją harmonią
-- Dodano: 19 sie 2017, 21:03 --
H4,
trochę po Karnakowemu, trochę po mojemu.
Karnak wrzucił D1, - prawdopodobnie tam dopuszczalna tolerancja błędu może być dość duża (200-300 pips)
w związku z powyższym pierwszy test taśmy na h4????
-- Dodano: 19 sie 2017, 21:15 --
Tygodniowy bez komentarza, no dobra z komentarzem 3 tydzień w tym samym miejscu
- i co w związku z tym?
- nie wiem
O dzieki za naprawefx-technik pisze:Naprawione:

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Ale przecież tu jest sufit - to pokazują dwa niezależne systemyfx-technik pisze:EURUSD Monthly:
Rok jest bardzo mocno wzrostowy.
Jedynie luty był spadkowy, lecz był korektą stycznia, a nie kontynuacją spadków.
W obecnym miesiącu cena się odbiła od poziomu oporu, który historycznie był bardzo istotnym poziomem SR.
Do końca bieżącego miesiąca jest 7 dni rynkowych.
Świeca bieżącego miesiąca w stanie obecnym ma charakter szpuli, a swoim Low nie sięgnęła nawet
FR 38,2% świecy lipcowej. Stąd wniosek, że rynek jest nadal w trendzie wzrostowym, a jego ruchy
konsolidacyjne wynikają z w/w poziomu oporu. Natomiast, w chwili obecnej podaż jeszcze nie
dominuje nad popytem w stopniu powodującym odwrócenie trendu rocznego.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2017, 00:29 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
Powiedziałem sobie, ze nie będę więcej obserwował ani grał ropy, ale tam rzeczywiście odbili sie od waznego poziomu. Były tam pivoty wielkich świec wzrostowych, przetestowali te bardzo ładnie w ostanich dniach i wywalili w górę. To wyglada bardzo wzrostowo i to na dużych interwąłach. Poziom 53.72 bedzie testowany na 100%. Jak go przebiją to poleca pod 60$, na górę konsoli. Moze nie przebiją tak łatwo góry, ale zapowiada się co najmniej powrót do starej konsoli. Jakby tak zwolnili, to moze bym jeszcze wskoczył do tego pociągu
. Może być ciekawie. Jak jeszcze by dolar spadł, to staje się to wysoce prawdopodobne. Rafał się pięknie zapakował i pewnie już nie odpusci. 
-- Dodano: 20 sie 2017, 00:32 --
Mogą klepnąć równe 55$ w tym ruchu, czyli środek dawnej konsoli..

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Nie dotrzymał słowa !!!Świeżak44 pisze:-- Dodano: 18 sie 2017, 01:47 --
Chuj, nie pisze tu więcej...
Nie dotrzymał słowa !!!
Nie dotrzymał słowa !!!
Nie dotrzymał słowa !!!
Nie dotrzymał słowa !!!
Świeżak jesteś niesłowny i niereformowalny

---------------------------------------------------------------
Woody Allen w świecie Almodovara
Bemowo w świecie Karnaka
M 30, tu najwcześniej będzie cynk
Jeśli chodzi o indeksy to Sapina weszła w taki obszar, w który w przeszłości była bardzo długa i wyczerpującą konsolką. Obawiam się powtórki z testowaniem 2400 od czasu do czasu.
-- Dodano: 20 sie 2017, 02:38 --
Dolar w dół, ropa w górę, Edek w górę, DAX w dół. SP500 konsola. Tak mi wychodzi z H1 początek tygodnia.
-- Dodano: 20 sie 2017, 02:38 --
Dolar w dół, ropa w górę, Edek w górę, DAX w dół. SP500 konsola. Tak mi wychodzi z H1 początek tygodnia.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
co to k**wa jest? opanuj się z tymi kreskami bo na tych screenach nic nie widaćŚwieżak44 pisze:Powiedziałem sobie, ze nie będę więcej obserwował ani grał ropy, ale tam rzeczywiście odbili sie od waznego poziomu. Były tam pivoty wielkich świec wzrostowych, przetestowali te bardzo ładnie w ostanich dniach i wywalili w górę. To wyglada bardzo wzrostowo i to na dużych interwąłach. Poziom 53.72 bedzie testowany na 100%. Jak go przebiją to poleca pod 60$, na górę konsoli. Moze nie przebiją tak łatwo góry, ale zapowiada się co najmniej powrót do starej konsoli. Jakby tak zwolnili, to moze bym jeszcze wskoczył do tego pociągu. Może być ciekawie. Jak jeszcze by dolar spadł, to staje się to wysoce prawdopodobne. Rafał się pięknie zapakował i pewnie już nie odpusci.