spoko stary, ja tez mam długie na kablu i edku... sprzed paru minutharymilloki pisze: mam teraz długą na edku i na kablu![]()

tylko wiesz....na demo, nie?

spoko stary, ja tez mam długie na kablu i edku... sprzed paru minutharymilloki pisze: mam teraz długą na edku i na kablu![]()
i kto jeszcze ???? bo szukam wskaźnikaSeryjny Morderca pisze:Edek. Najblizszy cel 1.335.
Dziekuje
Si, cieżko mnie dorżnąć... Jak bedzie trzeba to zamknę.... SL jest już ustawionycajto pisze:@Hary - Wycięty SL 6P na E/D.
Błędy zawsze się zdarzają, ale umiejętnie dobrany SL (i co najważniejsze konsekwentnie stawiany) niweluje takie wpadki. Depo ciut szczuplejsze, ale gra się toczy dalej.
Trzymasz dalej tego longa gdzieś od 1.365x?highend pisze:Piątkowe dozynanie świń.... Jednak sprawdziła sie mona prognoza psychologiczna z wczoraj...
wcale nie głupi pomysł!harymilloki pisze:złoto polecamszczególnie przed weekendem
biorąc na logikę to napewno dzisiaj podrożeje przed weekendem
w weekendy mogą być wypowiedzi np. p . PUTINKA
Dokladnie. To bylby mocny scenariusz dla bykow ale jesce duzo podazy nad nami.pr7emo pisze:jeśli edek ma zawracać do góry to będdziemy widzieli wyraźną świeczkę określającą wybicie
na h4 będzie wyraźna w porównaniu do reszty świec