DayTrading: Piątek 18.07.2014
Re: DayTrading: Piątek 18.07.2014
E/D w ruchu oscylującym wokół długoterminowej TL, IMO zbiórka na PB UP
Do góry miejsca sporo...
Heh, rozbrajają mnie teksty typu "skoro nie poszło S, zagrywam L". W bukmacherce jest takie określenie no bet, ale tutaj dla wiekszości nie liczy się wynik, tylko żeby być w grze. Niestety, taki obraz wyłania się z długotrwałej lektury działu DT
Do góry miejsca sporo...
Heh, rozbrajają mnie teksty typu "skoro nie poszło S, zagrywam L". W bukmacherce jest takie określenie no bet, ale tutaj dla wiekszości nie liczy się wynik, tylko żeby być w grze. Niestety, taki obraz wyłania się z długotrwałej lektury działu DT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podoba mi się ta niebieska LT wjezdzająca na 1,41 - co oznacza, że za pół roku witamy tam podłogęcajto pisze:E/D w ruchu oscylującym wokół długoterminowej TL, IMO zbiórka na PB UP
Do góry miejsca sporo...

a poniżej moja dowolna modyfikacja

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Cajto za dużo czytasz książek....na dzisiejszym wolumenie 10pip jak ty technicznie obierasz kierunek to dla mnie jesteś Bogiem 

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
Re: Odp: DayTrading: Piątek 18.07.2014
rzekł trader po oszalamiajacym ruch z 1.3522 na 1.3528highend pisze: podoba mi się ta niebieska LT wjezdzająca na 1,41 - co oznacza, że za pół roku witamy tam podłogę![]()
![]()
![]()

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Re: Odp: DayTrading: Piątek 18.07.2014
oj tam ,piątek jest - niewiele się dzieje, może usa to zmieni.... przecież napisałem, że za pół rokuCiapul pisze:rzekł trader po oszalamiajacym ruch z 1.3522 na 1.3528highend pisze: podoba mi się ta niebieska LT wjezdzająca na 1,41 - co oznacza, że za pół roku witamy tam podłogę![]()
![]()
![]()

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
na godzinowym dax trzymany jest przez EMA21 ... puka i puka i jakoś nie mogą wyjsc z tego a usiaki dają radę
... wyluzuj Zuza warkocze ...
wyniki ge mieszane, to może ich pociągnąć znowu w dół
@highend - studzę twój długoterminowy wzrostowy zapał na E/D - popatrz na TĄ TL, reakcja ceny w zetknięciu z nią aż nadto wymowna...
@Panoptic - książkę dotyczącą FX przeczytałem jedną, przerzuciłem się na lekturę wykresu. Zdecydowanie wartościowsza pozycja
@Panoptic - książkę dotyczącą FX przeczytałem jedną, przerzuciłem się na lekturę wykresu. Zdecydowanie wartościowsza pozycja

- atlanticos
- Maniak
cajto pisze:przerzuciłem się na lekturę wykresu. Zdecydowanie wartościowsza pozycja

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Nie zapominaj, że wykres rysuje bankstera tylko po to żeby forex nie był prostą ścieżką. Najważniejsze są wsparcia. Zgodzę się z 1.41 pod warunkiem jak niedźwiedzie przy 1.35 dostana po pyskach a przy 1.37 zaczną sp...alać. Nie ma co teraz kopać się z koniem i panowie rozsądek, rozsądek. Ja teraz skalpuje na elkach eske mam długącajto pisze:@highend - studzę twój długoterminowy wzrostowy zapał na E/D - popatrz na TĄ TL, reakcja ceny w zetknięciu z nią aż nadto wymowna...
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.