DayTrading: Piątek 18.04.2014
Re: DayTrading: Piątek 18.04.2014
Ja niestety skalpuję a przy takich spreadach jak mam dzisiaj to więcej brok zarobi ode mnie...niewarto się wysilać.
mareq pisze:Ja niestety skalpuję a przy takich spreadach jak mam dzisiaj to więcej brok zarobi ode mnie...niewarto się wysilać.
dzen wolny odpoczynek

WESOLYCH
Wzajemnie Wesołych ;];]Nowy123 pisze:mareq pisze:Ja niestety skalpuję a przy takich spreadach jak mam dzisiaj to więcej brok zarobi ode mnie...niewarto się wysilać.
dzen wolny odpoczynekja tylko kuken zroblem czy cos sie dzieje i swietowac ide
umnie spready sa ok ale bezruch USD JPY i KABLE jedynie cos kompy ruszaja
po 2- 5 pipsa na godzine
![]()
WESOLYCH
to jest jednak bardzo duży plus że rynki też świętują ;];] przynajmniej na święta psycha wolna od stresów ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
nieprzewidywalne ? jak zawsze na forexie, ale czy minimalne????mareq pisze:Banki nie pracują. Dzisiaj mamy dzień tradera, więc ruchy będą pewnie minimalne i nieprzewidywalne...
-- Dodano: 18 kwie 2014, 11:42 --
A ja mam automat na edku skonfigurowany tylko na S, zobaczymy, chyba, że zrobią dzisiaj ładną białą dzienną świeczkę to zmienię orientacjęsantil pisze:Ja juz tez dzisiaj FX odpuszczam , dałem L na edka , już zabezpieczona na zero , ale to raczej pobożne życzenie niż analiza
życzę wszystkim zdrowych i wesołych świat.
Decyzja zapadła. Dzisiaj MT4 u mnie zamknięte.
Wszystkim życzę wesołych i spokojnych świąt.
Wszystkim życzę wesołych i spokojnych świąt.
dzisiaj detal nie zaangażowany, więc mogą zrobić jakiś ruch aby pociąg detalowi odjechał z przed nosa
Bemowo1 pisze:dzisiaj detal nie zaangażowany, więc mogą zrobić jakiś ruch aby pociąg detalowi odjechał z przed nosa
jest jakaś szansa na jakieś korpusy świeczek dziennych ale niestety fajerwerków po wczorajszej bryndzy nie widzę , "moje typy" to:
e/u góra
kabel dół
u/pln dół
eur/gbp góra
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Nich żyje zmienność !!!!!lukpiasek pisze:Bemowo1 pisze:dzisiaj detal nie zaangażowany, więc mogą zrobić jakiś ruch aby pociąg detalowi odjechał z przed nosa
jest jakaś szansa na jakieś korpusy świeczek dziennych ale niestety fajerwerków po wczorajszej bryndzy nie widzę , "moje typy" to:
e/u góra
kabel dół
u/pln dół
eur/gbp góra
Dzisiaj na DT ustanowimy nowy rekord wpisów

nie strasz Fazi... cisza i spokoj, dziś. .. jakiś układów na przyszły tydzień można szukac...Bemowo1 pisze:dzisiaj detal nie zaangażowany, więc mogą zrobić jakiś ruch aby pociąg detalowi odjechał z przed nosa
jak np na eurjpy ; )
https://www.tradingview.com/x/fnaar74x/

https://www.tradingview.com/x/j6DeyQfV/

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
co do edka to proponuje zobaczyc na swieczki na D1 i cienie gorne