-- Dodano: 17 sie 2018, 19:16 --
Ale przestawiłem i walcze dalej.. wiem ze Edek spadnie.
rookie nie do Ciebie-rookie- pisze:Nie jestem pewny ale tak czuje że to do mnie pijesz. Jeszcze nie mam ani 1 trejdu na BTC chyba, tzn na początku miałem ale to u brokera na CFD a nie na giełdzie jak BitBay. W ogóle od 2-3 tygodni obserwuje i przymierzam się do założenia konta u broka gdzie można grać na spadki BTC Znalałem liste gdzie jest największy obrót https://coinmarketcap.com/exchanges/volume/24-hour/ I obserwuje wolumen i takie tam w połączeniu właśnie ze świeczkami i ogólnie AT. Nie napisałem że nie wierze tylko że patrze na to w długim terminie i obstawiam że to spadnie w p... do 1000$ albo niżej. Dopiero przymierzam się do tego BTC tylko nie wiem czy nie za późno... Na razie zacząłem obserwować kilka największych giełd + bitbay ale widze że oni są na tej liście na 50 miejscu dopiero pod względem obrotów.Tomasz196407 pisze:BTC
dla pewnego (nie)wierzącego z dedykacją
i falowo i świecowo
Aha. No to daj co tam maszTomasz196407 pisze:rookie nie do Ciebie
chcesz to podeśle troche materiałów dt btc
klin ED?XAB pisze:tomasz pamietasz to rozrysowanie elliotem bo o nim wszyscy zapomnieli
na 1,03 byla duza III KA NA 1,255.. JEST IV
I ROBIMY V TKE TERAZ
byki dolarowe niestety tak maja ha ha ha
swizak o czym ty piszeszŚwieżak44 pisze:I widzicie, tam gdzie SL postawiłem, to oni juz są..
Daj spokój, przecież on WIE.XAB pisze:swizak o czym ty piszeszŚwieżak44 pisze:I widzicie, tam gdzie SL postawiłem, to oni juz są..
przeciez te ruchy po kilka pipsow w gore to podpucha by wyciac ci wszystkie slki
to dopiero zaczelo rosnac
Dlatego podesłałem perspektywęTomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:
Tolmo widziałeś te świczke
To jest cudo ale nie na kiju tylko prawdziwe,Tolmon_Nika pisze:Dlatego podesłałem perspektywęTomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:
Tolmo widziałeś te świczke