DayTrading: Piątek 17.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 maja 2013, 00:11

Wzrost
21
50%
Bez zmian
5
12%
Spadek
16
38%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
Walkiria
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Piątek 17.05.2013

Nieprzeczytany post autor: Walkiria »

Cześć dawno u tu nie zaglądałam . Ale robicie jaja toż to prawdziwa mapeciarnia . Jedynie NOWY hołduje płci pięknej. A tak na poważnie czy nikt nie widzi klina na edku ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Walkiria pisze:Cześć dawno u tu nie zaglądałam . Ale robicie jaja toż to prawdziwa mapeciarnia . Jedynie NOWY hołduje płci pięknej. A tak na poważnie czy nikt nie widzi klina na edku ?

tuk mamy :) na edku

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

Walkiria pisze:Cześć dawno u tu nie zaglądałam . Ale robicie jaja toż to prawdziwa mapeciarnia . Jedynie NOWY hołduje płci pięknej. A tak na poważnie czy nikt nie widzi klina na edku ?
chyba nieuważnie czytasz posty, mało tego uważam, że wyjdziemy z tego klina dołem

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szczudlo6 »

Mam pytanie do wyjadaczy tego forum :]
Jak pisałem wcześniej siedze w eur/aud w eSce od 1,272 i w tej chwili jest na oporze 1,32...
Otwarłem eSke na 1,32 i mam dość spory zysk tylko nie wiem jaki będzie ruch... nie potrafie go określić dalej....
Moge zamknąć obie pozycje krótkie i wtedy bedę miał strate 10% depo ( i tak nieźle bo wyszedlem z -30% zarabiając na innych parach :]).

Co radzicie... czy trzymać i liczyć na to że spadnie do 1,30 czy zamykać a i tak kiedys nadrobie strate ?

dzięki z góry za rade :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

Bemowo

tuk, wszystkim będzie d.... tłukł

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Platformerski urzędnik udał się w oficjalną podróż do Francji. Jednym z punktów wizyty była kolacja u francuskiego odpowiednika. Widząc jego wspaniałą willę z obrazami wielkich mistrzów na ścianach pyta się jak on zapewnia sobie taki poziom życia ze "skromnej" pensji urzędnika.
Francuz zaprasza go do okna:
- Widzi pan tę autostradę?
- Tak.
- Ona kosztowała 20 miliardów euro, firma wypisała fakturę na 25, a różnicę przekazała mi.
Dwa lata później urzędnik francuski udaje się do Polski i odwiedza swojego polskiego odpowiednika. Kiedy podjeżdża pod domostwo, widzi wspaniały pałac więc pyta:
- Dwa lata temu stwierdził pan, że prowadzę luksusowe życie, ale widzę iż w porównaniu do pana to ja jestem biedakiem, więc jak to się stało ?
Platformerski urzędnik wraz z gościem podchodzą do okna:
- Widzi pan tam autostradę?
- Nie.
- No właśnie

Bemowo

szczudlo6 pisze:Mam pytanie do wyjadaczy tego forum :]
Jak pisałem wcześniej siedze w eur/aud w eSce od 1,272 i w tej chwili jest na oporze 1,32...
Otwarłem eSke na 1,32 i mam dość spory zysk tylko nie wiem jaki będzie ruch... nie potrafie go określić dalej....
Moge zamknąć obie pozycje krótkie i wtedy bedę miał strate 10% depo ( i tak nieźle bo wyszedlem z -30% zarabiając na innych parach :]).

Co radzicie... czy trzymać i liczyć na to że spadnie do 1,30 czy zamykać a i tak kiedys nadrobie strate ?

dzięki z góry za rade :]
trochę sytuacja się krystalizuje. dzisiaj nie udało się wyjść górą z kanału, więc jest szansa na spadki miejsce do którego dotarliśmy jest bardzo istotne. Możliwe, że zakończyliśmy dużą 5 falową strukturę, którą oznaczyłem flamastrem

jak masz jaja to trzymaj, ale istnieje duże ryzyko, że w niedzielę pootwieramy się z lukami

rajdel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rajdel »

Bemowo pisze:tuk, wszystkim będzie d.... tłukł
To pewnie pociągnie ejka, a ujek wtedy powinien podskoczyć czy się mylę?

Bemowo

Nowy123 pisze:Platformerski urzędnik udał się w oficjalną podróż do Francji. Jednym z punktów wizyty była kolacja u francuskiego odpowiednika. Widząc jego wspaniałą willę z obrazami wielkich mistrzów na ścianach pyta się jak on zapewnia sobie taki poziom życia ze "skromnej" pensji urzędnika.
Francuz zaprasza go do okna:
- Widzi pan tę autostradę?
- Tak.
- Ona kosztowała 20 miliardów euro, firma wypisała fakturę na 25, a różnicę przekazała mi.
Dwa lata później urzędnik francuski udaje się do Polski i odwiedza swojego polskiego odpowiednika. Kiedy podjeżdża pod domostwo, widzi wspaniały pałac więc pyta:
- Dwa lata temu stwierdził pan, że prowadzę luksusowe życie, ale widzę iż w porównaniu do pana to ja jestem biedakiem, więc jak to się stało ?
Platformerski urzędnik wraz z gościem podchodzą do okna:
- Widzi pan tam autostradę?
- Nie.
- No właśnie
dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 :d :564:

-- Dodano: pt 17-05-2013, 17:17 --
rajdel pisze:
ejek jest teraz krzyżową ujka i edka , więc k.... nie ruszam, prawdziwa loteria. Technicznie bardziej S ale poziomy tak trzymają, że nie doprowadzą do spadków, będzie się bujał 30-50 pipsów góra, dół...

on dzisiaj powinien porządnie spaść w takim technicznie miejscu

rajdel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rajdel »

rajdel pisze:
ejek jest teraz krzyżową ujka i edka , więc k.... nie ruszam, prawdziwa loteria. Technicznie bardziej S ale poziomy tak trzymają, że nie doprowadzą do spadków, będzie się bujał 30-50 pipsów góra, dół...

on dzisiaj powinien porządnie spaść w takim technicznie miejscu[/quote]

Ejka mam pozycje więc on mi wisi, edek eska, zastanawiam się nad ujkiem czy dobierać - poczekam jeszcze aż edek ruszy i zobacze co się będzie działo

Zablokowany