DayTrading: Piątek 17.04.2015
Re: DayTrading: Piątek 17.04.2015
50 fb fali 5
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
patrząc na wielkość spadku na indeksach to edek, kabelek i inne powinny jeszcze wzbić się w niebiosa 

Kolavor pisze:patrząc na wielkość spadku na indeksach to edek, kabelek i inne powinny jeszcze wzbić się w niebiosa
kablos mam taka analogie po koerkcie
-- Dodano: pt 17-04-2015, 13:31 --

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ktos gra pod wyniki spolek ?
żeby ten uJek poszedł mocniej do góry to musiałyby media go eskortować
lipa się okaże jeśli nie pójdzie do góry

- klimokrates
- Pasjonat
tak, jak osiagnie szczytkr85kr pisze:Ktos gra pod wyniki spolek ?

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
coś dla entuzjastów złotówki

POLISH GOVERNMENT SOURCE: THERE IS BIG CHANCE THAT EUROPEAN COMMISSION WILL REMOVE POLAND FROM EXCESSIVE DEFICIT PROCEDURE THIS YEAR
na pewno nie najlepszy. Ale staram się i zawsze mam dobre chęci. Może to kiedyś ktoś doceni.lutek pisze: highend ty to jestes najlepszy analityk z tego grona moze rózne osoby są pod twoim pseudonimem
Śmieszne jest to, że forex powinien jednoczyć ludzi gdyż pipsów starczy dla wszystkich i nikt nikomu nie powinien być wilkiem. A jeśli tak jest to wynika tylko z głupiej mentalności zawistnej. Zmieniać to! Cieszyć się jak ktoś zarabia, a nie jak traci!
i ja jestem tylko jeden.
I wcale się nie cieszę, że Rafcyk popłynął bo go lubię

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
pr7emo pisze:żeby ten uJek poszedł mocniej do góry to musiałyby media go eskortować
argumenty za obecnym dolkiem są, ale mizerne odbicie chyba, choc nie gram na nim wiec nie znam jego stylu
postawiłem na wzrost cały zysk z tego tygodniaDamian77 pisze:pr7emo pisze:żeby ten uJek poszedł mocniej do góry to musiałyby media go eskortować
argumenty za obecnym dolkiem są, ale mizerne odbicie chyba, choc nie gram na nim wiec nie znam jego stylu
dane o inflacji z 14:30 powinny w ciągu pół godziny ustalić kolor świeczki daily