Byq byle by z tego wnioski jakie były, a nie tak na ślepo
Pozdrawiam
PS, może być ciężko z oporem 140,23

ja nie na slepo 4 lata juz jade na minusie wiec powoli zaczynam kumac co sie dzieje na wykresie i co szwankuje w glowce i w strategiiF-You Money pisze:Byq ma małe depo bez SL, na dużym lewarze, SL jest wyczyszczeniem rachunku, zależy od lewara, przypuszczam , że około 30-50pips
Pozdrawiam
PS, może być ciężko z oporem 140,23
kazdy powinien grac swoj styl ja lubie na ostro, ryzykuje tylko drobniaki ktore moge stracic.F-You Money pisze:przeliczyłem ile 20pips na wyczystkę, za ostro, nie dasz rady, koło 50 łatwiej, dlatego wyczyścił cie spadek z 140,0X na 139,82, moim zdaniem za ostro
ja nie zrealizowałem S, nie dokładam, ale trzymam Sbyq69 pisze:ja nie na slepo 4 lata juz jade na minusie wiec powoli zaczynam kumac co sie dzieje na wykresie i co szwankuje w glowce i w strategiiF-You Money pisze:Byq ma małe depo bez SL, na dużym lewarze, SL jest wyczyszczeniem rachunku, zależy od lewara, przypuszczam , że około 30-50pips
Pozdrawiam
PS, może być ciężko z oporem 140,23![]()
napisz gdzie dokladasz eski na rzezniku to ja dorzuce sobie longow.
pss oporek ktory wspomniales wlasnie wybijaja moze byc raca do gorrryy
![]()
pozdrawiam i zycze sukcesow
Widze kolejny karierowicz na forum.F-You Money pisze:ja nie zrealizowałem S, nie dokładam, ale trzymam Sbyq69 pisze:ja nie na slepo 4 lata juz jade na minusie wiec powoli zaczynam kumac co sie dzieje na wykresie i co szwankuje w glowce i w strategiiF-You Money pisze:Byq ma małe depo bez SL, na dużym lewarze, SL jest wyczyszczeniem rachunku, zależy od lewara, przypuszczam , że około 30-50pips
Pozdrawiam
PS, może być ciężko z oporem 140,23![]()
napisz gdzie dokladasz eski na rzezniku to ja dorzuce sobie longow.
![]()
Na 138.50 jest wsparcie, ono nie będzie pokonane z marszu, ja realizuje zysk twardo na 138,75, troszkę szybciejbyq69 pisze: napisz gdzie dokladasz eski na rzezniku to ja dorzuce sobie longow.
![]()
a jaki poziom zaneguje Twoj prospadkowy scenariusz? bo dumam gdzie by tu zrealizowac longinesyF-You Money pisze:
Na 138.50 jest wsparcie, ono nie będzie pokonane z marszu, ja realizuje zysk twardo na 138,75, troszkę szybciej
byq69 pisze:a jaki poziom zaneguje Twoj prospadkowy scenariusz? bo dumam gdzie by tu zrealizowac longinesyF-You Money pisze:
Na 138.50 jest wsparcie, ono nie będzie pokonane z marszu, ja realizuje zysk twardo na 138,75, troszkę szybciej