nie ma jak monthly prawde Wam powiehighend pisze:nic nowego, że tak wkleje mój wykres z marca(!) 2015DavidFx pisze:rozrysowalem wam edka wiec juz nie musicie robic analiz przynajmiej na kilka lat jest jasne co chca zrobic potem sie zobaczy ehehe
pamiętam, że Żaba spadł z krzesła jak to zobaczył. Ale to było końcem marca i w kwietniu
DayTrading: Piątek 16.10.2015
Re: DayTrading: Piątek 16.10.2015
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- atlanticos
- Maniak

no to mamy pełen obraz gdzie poleci cenaDavidFx pisze:może zostać w konsolihighend pisze:Może być niżejcugan pisze:Pozytywna prognoza
Może być wyżej![]()
![]()
![]()
-- Dodano: 18 paź 2015, 12:53 --
Ty mi konstrukcje rozkładasz na czynniki pierwsze... Przeciez tyle różnych poziomów podawałeś że niezależnie czy cena poleci na 1.70 czy na 0.8 to wkleisz archiwum że pokazywałeś... w zasadzie każdy niemal poziom od 0.8 do 1.7 już zdążyłeś w kilka miesięcy pokazać jako celhighend pisze: nic nowego, że tak wkleje mój wykres z marca(!) 2015
pamiętam, że Żaba spadł z krzesła jak to zobaczył. Ale to było końcem marca i w kwietniu
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Może być tak ale nie musi ..DavidFx pisze:rozrysowalem wam edka wiec juz nie musicie robic analiz przynajmiej na kilka lat jest jasne co chca zrobic potem sie zobaczy ehehe
Tak przy niedzieli w ramach wolnego czasu analizuję wykres EDKA lata 1971-2015 . Mogę się mylić , ale odnoszę wrażenie że powoli może tworzyć się RGR oczywiście jest to rozpięte w czasie. Starałbym się być ostrożny w prognozowaniu 1,5XXX , - 1,7XXX. Może być tak że spadnie do poziomu 0.8XXX ...Są to moje osobiste odczucia - uczę się
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

witam,pamod pisze:Może być tak ale nie musi ..DavidFx pisze:rozrysowalem wam edka wiec juz nie musicie robic analiz przynajmiej na kilka lat jest jasne co chca zrobic potem sie zobaczy ehehe
Tak przy niedzieli w ramach wolnego czasu analizuję wykres EDKA lata 1971-2015 . Mogę się mylić , ale odnoszę wrażenie że powoli może tworzyć się RGR oczywiście jest to rozpięte w czasie. Starałbym się być ostrożny w prognozowaniu 1,5XXX , - 1,7XXX. Może być tak że spadnie do poziomu 0.8XXX ...Są to moje osobiste odczucia - uczę się
kanał dobrze poprowadzony, z rgr który sie nie wytworzył jeszcze to daj spokój sobie(taka moja rada), tam jeszcze wolumen przy rgr, tu nikt nie zamieszcza go,
imuls -korekta-imuls-korekta-imuls-korekta czyli wszystko sie mieści fachowo teoretycznie
ale zagrac pod to chyba nie zagrasz? musisz z mniejszych interwałów analizować
pamod pisze:Może być tak ale nie musi ..DavidFx pisze:rozrysowalem wam edka wiec juz nie musicie robic analiz przynajmiej na kilka lat jest jasne co chca zrobic potem sie zobaczy ehehe
A może coś takiego ???
-
Tomasz196407
- Fanatyk

kontynuując temat indeksów(bardzo je lubicie
)
kiedys wstawiałem Nikkei tu: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p781178,
zakłądałem tam III i IV i V, których prp juz nie bedzie
teraz sugeruje sie przyjrzeć nad opcja spadkową czyli 1 fala sie wykonała i 2 jest w korekcie,
kurs obecnie sie zatrzymał na 23.6 fibo ale jest to przystanek w dalszej podrózy na południe
i UJ
kiedys wstawiałem Nikkei tu: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p781178,
zakłądałem tam III i IV i V, których prp juz nie bedzie
teraz sugeruje sie przyjrzeć nad opcja spadkową czyli 1 fala sie wykonała i 2 jest w korekcie,
kurs obecnie sie zatrzymał na 23.6 fibo ale jest to przystanek w dalszej podrózy na południe
i UJ
Ostatnio zmieniony 18 paź 2015, 17:56 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 4 razy.
Witam !!Tomasz196407 pisze:czesc Cugan,cugan pisze:Pozytywna prognoza
Może być wyżej![]()
![]()
![]()
tak sie przyjrzałem temu CHF/PLN weekly, nie patrze na niego ale poziomy które pokazałes .... hooho![]()
układ klina rozszerzającego rozliczenie w trójkach,
idąc Twoim tropem
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

..może być,cugan pisze:Witam !!Tomasz196407 pisze:czesc Cugan,cugan pisze:Pozytywna prognoza
Może być wyżej![]()
![]()
![]()
tak sie przyjrzałem temu CHF/PLN weekly, nie patrze na niego ale poziomy które pokazałes .... hooho![]()
układ klina rozszerzającego rozliczenie w trójkach,
idąc Twoim tropem
Pozdrawiam Cie
Bo to było tak: bardziej pasowała mi góra 1.50 - 1.70 jako target potencjalnego odwrócenia trendu na edku od 1.05.atlanticos pisze:w zasadzie każdy niemal poziom od 0.8 do 1.7 już zdążyłeś w kilka miesięcy pokazać jako cel![]()
![]()
Ty jednak cały czas negowałeś odwrócenie głównego trendu i pewnie nadal jesteś za spadkami long term do parytetu - czy aby jednak na pewno?
Cały czas pisałeś (i słusznie w sumie), że edek jest drukowany i musi spadać bo QE tak działa. I niby tak, ale jakby nie do końca. Chyba sporo było w cenie ale co ja się tam znam.
Jeśli chodzi o projekcje w dół do 0.8 - to były one wynikami chwili zwątpienia... jestem tylko "ludziem"
Więc bardziej jako "jupikaej" i wybicie na monthly na UP z zasięgiem flagi zgodnie z wykresem co pokazałem.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.