narazie +6, szału ni ma, a na 30 pips to mnie stać, szczególnie dzisiaj... ; )DavidFx pisze:Szkoda Pedra wybija mu SL jego kasa jego decyzja

narazie +6, szału ni ma, a na 30 pips to mnie stać, szczególnie dzisiaj... ; )DavidFx pisze:Szkoda Pedra wybija mu SL jego kasa jego decyzja
otwieraj i zamykaj i potem znowu, ktoś na tym dobrze w realu oczywiście zarabiaŚwieżak44 pisze:..i skalpujemy teraz Daxika, skalpujemy.. Małe L było +0,25k .. bez ryzyka. W sumie whodzenie na konsolach dla skalpu jest całkiem bezpieczne.. Podujają sie w jedną, w druga stronę i musze wyjśc na +
Również siedze w elkach na daxieDavidFx pisze:Szkoda Pedra wybija mu SL jego kasa jego decyzja
Wręcz przeciwnie, mój drogi Watsonie, wręcz przeciwnie!Świeżak44 pisze:Teraz DAx powiniem spaść, zobaczymy jak bardzo i co to oznacza..
No włąśnie, to że spadł słabo oznacza chyba kierunek LLLLLLLLL. To chciałem wiedzieć. Oczywiście będa mataczyć, ale juz mnie nie wykręcą..fx-technik pisze:Wręcz przeciwnie, mój drogi Watsonie, wręcz przeciwnie!Świeżak44 pisze:Teraz DAx powiniem spaść, zobaczymy jak bardzo i co to oznacza..