xhDog pisze:belon pisze:
zależy jak byś się chciał poboksować (i gdzie by to trafiło):
za fałszywe oświadczenia (zeznania): art. 233 kk
jeżeli statmenty (te wykresy zysków), które tu wrzucasz to lipa: art. 270 kk
a za tego trolla to art. 212 kk § 1.
Chcesz więcej?
Nie kompromituj się.
belon pisze:Pokręciłem coś z tymi paragrafami? (ale tak krótko proszę).
Jeżeli pokręciłem to publicznie cofam (sory technik ale nie będę miał na to paragrafu bo xhDog napisał).
Albo poczekajmy na odpowiedź xhDog bo chyba mu chodziło te art.
Tak krótko:
art. 233 - kompletnie z dupy paragraf i nie ma zastosowania w tym przypadku (jakie zeznania?)
art. 270 - nie ma zastosowania w tym przypadku(przerabianie/podrabianie dokumentu - nie każdy dokument pod to podpada, ad2. posługiwanie się już przerobionym/podrobionym dok. musi wywoływać okreslone skutki prawne)
art. 212 - wyłącznie z osk. prywatnego(zbieraj piniondze i powodzenia)
Chcieliście, aby ktoś potwierdził, że dadas go czegoś nauczył. Ale nie "z czapy nick", to napisał shogomad, stary użytkownik z wieloma postami - to stwierdziliście, że to podejrzane, że napisał. To kto niby ma napisać? Napisał stary uzytkownik, to źle, jakby napisał jakiś nowy no name, to też by było, źle bo to fejk konto. Teraz chcecie statmentów, potem będziecie toczyć piane, że fałszywe, niech da potwierdzone notarialne najlepiej, bo takie ma życzenie jakiś nick z forum.
Żeby nie było - jakby dadas sie tu reklamowal ze swoimi szkoleniami za gruby hajs to sam bym stał po waszej stronie i domagałbym się przedstawienia dowodów na to, że skutecznie zarabia on i jego uczniowie. Ale robi to za darmo, kto chcętny więc ogólnie w dupie mam czy zarabia on, jego uczniowie i ile, czy też nie. Wiedze ma i za to go szanuje
Jak wam przeszkadza co dadas pisze, to ignor i po sprawie. Na chvj tą cebulandie odwalać na forum.