skoro nadal nie widać dna - no toMpapiez pisze:Edkowi to bym napisał tylko "śpij słodko aniołku".
Jak patrze na wykres, to ja już właściwie dna nie widze. Po przebiciu 1.1460 to jedynie go chyba 1.1 zatrzyma.
I pomyśleć że ja obstawiałem 1.2 przed ECB
DayTrading: Piątek 16.01.2015
Re: DayTrading: Piątek 16.01.2015
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
s od wczoraj nocy na ed, do dzis po poludniu, i jedyne co mnie trzymalo w tej pozycji to trend ale kolega wyzej ma racje jak sie oswoisz z mala pozycja to z wieksza pozniej bedzie latwiej , zreszta co tu gadac ..rexex pisze:musisz zmniejszyć pozycję , żeby grać zgodnie z zasadami i psycha nie siadała , ustaw TP i bądź cierpliwy na małej pozycji , jak to opanujesz to pomału możesz zwiększyć pozycjępomorskiebest pisze:Powiedzcie dlaczego tak sie dzieje siedze i obserwuje wykres od 1.1660 i czekam na wejscie na buy jak widac czarno na bialym ze spadkowy na edku czekam czekam wkoncu wszedlem 1.1470. na samym dole pozycja 0.5 lota zarobek 65 zł raptem 3 pipsy czy 4 i a potem gowno i plucie sobie w brode dlaczego ja tak szybko zamknalem. Macie jakas rade na moja dolegliwość jak wy sobie z tym radzicie a po 1.5 h 100 pipsow wyzej.
edek na H4 wygląda mi na tworzenie ORGR
a na dziennym młotecek
a na dziennym młotecek
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
niemiaszek pisze:![]()
dawno nie słyszałem czegoś takiego, powinno się wszystkim spodobać...![]()
http://www.mixcloud.com/Andrew_Placid/a ... episode-5/
pod spokojny poniedziałek bez pejsów, zbierać siły i do roboty...![]()
![]()
dobra muza
ale dalej ne moge odszukac teg oseta hause z gitara elektryczna jako przewodn isntrument a na yotube ja ksie ne myle to jakas tapeta w tle byla z plaza
-- Dodano: pt 16-01-2015, 21:51 --
dax luka w ponedzialek i szybkie jej domykane sie szykuje
Nowy, mam L na EDKU, zostawiać na weekend czy w poniedziałek będzie luka aż po samo piekło? Line już mam a nie chciał bym szukać drzewa w niedziele po 23:00 
Najpierw pomyśl, potem dopiero zrób.
Parę dni temu czytałem
http://marcinbogusz.pl/nzdchf-zarobic-n ... -korekcie/
i tak mnie kusiło zagrać odwrotnie .... ech
http://marcinbogusz.pl/nzdchf-zarobic-n ... -korekcie/
i tak mnie kusiło zagrać odwrotnie .... ech
dreken pisze:Nowy, mam L na EDKU, zostawiać na weekend czy w poniedziałek będzie luka aż po samo piekło? Line już mam a nie chciał bym szukać drzewa w niedziele po 23:00
sa na oporze a weeken moze byc luka w dol ale nie konieczne moga jeszcze podciagna i dopier o zjechac np pod opory nastepne na 1 1630 40
-- Dodano: pt 16-01-2015, 22:10 --
EUR JPY odbilo t o pod to kreca pejsiki
-- Dodano: pt 16-01-2015, 22:15 --
przy 1 1590 skalpik na shorta
ja gram od ponad miesiąca same s na edku i wierzyłem w ten parytet, ale po wczorajszym dniu zaczynam podejrzewać, czy przypadkiem takie osłabianie euro nie jest po to, aby później wystrzelić w górę. Tak zrobili na franku. Obniżyli stopy do -0,25 i rynek i pojawiło się masę L. Osłabili mocno przez miesiąc kurs franka po to, żeby wystrzelić go w kosmos. Deutsche Bank twierdzi, że skup obligacji najwcześniej w marcu a warto dodać, ze ten bank wczoraj był w czołówce pod względem strat więc w ich interesie nie jest kolejne zawirowanie.
Do wczoraj bym w taką teorię nie uwierzył, ale gangstera jest bezwzględna i aby toś zarobił stracić musi ktoś...
miłego weekendu
Do wczoraj bym w taką teorię nie uwierzył, ale gangstera jest bezwzględna i aby toś zarobił stracić musi ktoś...
miłego weekendu
- nowy joker
- Pasjonat

Nowy nadal twierdzisz ze na s &P nie skonczylo się korekta
nowy joker pisze:Nowy nadal twierdzisz ze na s &P nie skonczylo się korekta
nech se wycagaja pod long weeken do poki nie przejda 2060 na close sie moga bujac
a DAX w POnedzialek z ta luka c oma teraz zdoluje troche futy w USa domykajac ja
-- Dodano: pt 16-01-2015, 22:30 --
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
-- Dodano: pt 16-01-2015, 22:31 --
tygodniowki juz nie uratuja