DayTrading: Piątek 15.06.2018
Re: DayTrading: Piątek 15.06.2018
ameryka sie budzi zaraz pokaze nam ktory to ten wlasciwy kieruneczek.
na eu jak wol wychodzi zjazd w dol po nowe low, po porannym podbiciu, ale zobaczymy ja juz na be siedze i raczej nic nie bede czarowal wiecej otwieram piwko i obserwuje
na eu jak wol wychodzi zjazd w dol po nowe low, po porannym podbiciu, ale zobaczymy ja juz na be siedze i raczej nic nie bede czarowal wiecej otwieram piwko i obserwuje
High Leverage Overtrading 

- fx-technik
- Fanatyk
Jak na razie, to "jak wół" wychodzi bycza korekta w ok. 1.16700.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
technik
sam to znasz i stosujesz ty masz wskazniki i na nich walisz kase
ja doswiadczenie i sztuczki forexoskie a znam ich sporo
jakbys walil 15 lotami to tez nie zawracalbys sobie tylka rysowaniem wykresow by to tu pokazac
wykorzystuje sie chwile by zbierac plony obfite potem mozna sobie za pare gr skubac
i nawet stracic ten tysiaczek czy dwa i napisac ok dzis mialem tyly
sam to znasz i stosujesz ty masz wskazniki i na nich walisz kase
ja doswiadczenie i sztuczki forexoskie a znam ich sporo
jakbys walil 15 lotami to tez nie zawracalbys sobie tylka rysowaniem wykresow by to tu pokazac
wykorzystuje sie chwile by zbierac plony obfite potem mozna sobie za pare gr skubac
i nawet stracic ten tysiaczek czy dwa i napisac ok dzis mialem tyly
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
1.16386 jak dla mniefx-technik pisze:Jak na razie, to "jak wół" wychodzi bycza korekta w ok. 1.16700.

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
- fx-technik
- Fanatyk
No, też jest taka opcja.xhDog pisze:1.16386 jak dla mniefx-technik pisze:Jak na razie, to "jak wół" wychodzi bycza korekta w ok. 1.16700.
Ale, to po drodze jest.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
to faktycznie jak tak zrobią to będzie byczofx-technik pisze:Jak na razie, to "jak wół" wychodzi bycza korekta w ok. 1.16700.

nudze sie to napisze slowo na weekend
mnie forexu sporo nauczyl ktos kto 10lat albo i duzo dluzej mial elliota w jednym paluszku
i zawsze mu sie dziwilem ze on nie puka srednich nawet dystansow a wchodzi na takie chwilowki
jak podalem 23fb dzis
mial tam niby zawsze jakas pozycje ktora trzymal pol roku ale ze tak powiem walil z calej mocy takie gora
20 minutowki
moze tez dlatego staram sie cos przekazac bo ja w zasadzie zarabiac na fx juz nie musze
ale ten hazard wciaga bo kto juz nie pracuje to wie dlaczego
mnie forexu sporo nauczyl ktos kto 10lat albo i duzo dluzej mial elliota w jednym paluszku
i zawsze mu sie dziwilem ze on nie puka srednich nawet dystansow a wchodzi na takie chwilowki
jak podalem 23fb dzis
mial tam niby zawsze jakas pozycje ktora trzymal pol roku ale ze tak powiem walil z calej mocy takie gora
20 minutowki
moze tez dlatego staram sie cos przekazac bo ja w zasadzie zarabiac na fx juz nie musze
ale ten hazard wciaga bo kto juz nie pracuje to wie dlaczego
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
złoto sie sypie wiec edek zaraz pewnie tez zeby nie bylo za nudno

-
- Fanatyk
e tam Elliot nie działa
Jakby coś to wsiadłem pare pkt temu w L na daxie. Pzdr
The only way is up