To jeszcze mi powiedz czy to darmowe, bo jak mam płacić to wole co innegoniemiaszek pisze:może nie najświeższe, ale dobreTomasz196407 pisze:i to jest to,
![]()
miało być na następny weekend, ale niech idzie w eter i napewno Ci się spodoba, bo jak dla mnie super pozycja![]()
https://www.mixcloud.com/SelectraMusic/ ... use-vol23/
DayTrading: Piątek 15.04.2016
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 15.04.2016
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

no nie daj spokój, loozik... wszycho za free, na zdrowieTomasz196407 pisze:To jeszcze mi powiedz czy to darmowe, bo jak mam płacić to wole co innegoniemiaszek pisze: miało być na następny weekend, ale niech idzie w eter i napewno Ci się spodoba, bo jak dla mnie super pozycja![]()
https://www.mixcloud.com/SelectraMusic/ ... use-vol23/![]()
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
-
Tomasz196407
- Fanatyk

To dobrze,niemiaszek pisze:no nie daj spokój, loozik... wszycho za free, na zdrowieTomasz196407 pisze:To jeszcze mi powiedz czy to darmowe, bo jak mam płacić to wole co innegoniemiaszek pisze: miało być na następny weekend, ale niech idzie w eter i napewno Ci się spodoba, bo jak dla mnie super pozycja![]()
https://www.mixcloud.com/SelectraMusic/ ... use-vol23/![]()
![]()
UJ wrzucałem wczoraj interwał bardzo mały,
pokazuje tu na m5 wszystkie reguły które są opisane w teorii FE, przede wszystkim zmienność korekt
Elliot określał dwie zmienności korekt, jest to b ważna sprawa dt rozliczeń fal elliota,
jezeli nie ma w całym ciągu korekt zmiennych według siebie , Nie ma impulsu
kazda fala musi do innej być uzależniona i rozliczona na mniejszym jako 5cio falowa
jeżeli nie możemy czegoś rozliczyc to zostawiamy to !
S. pokazywałem Ci rozliczenie na GU chyba przed świętami tak?
od tej pory nic sie nie zmieniło,
chyba tu tez wstawiałem wykresy
na miesiecznym jest własnie duża korekta płaska i ta zmienność korekt jest zachowana
na weekly jest duży zigzak który sie jeszcze nie skończył
fala C w zigzaku jest impulsem albo ending diagonalem, i wszystko idzie dobrze, po co tworzyc nowe teorie które tylko są subiektywne i służa tylko temu bo ktoś ma pozycje własnie w tym kierunku, przeciez tego mnie uczyłeś S.
zobacz ponadto indeks funta jak sie układa,
Oczywiście musze na koniec dodać (tak jak mam w stopce): to jest mój pogląd tak jak kazdego tu,
"Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ma ktoś coś dla Kiwi??
U mnie coś takiego wychodzi
Potrzebna korekta dla kangura i 5 dla Edka
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2016, 10:43 przez Chris.ldn, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
nie widzę na niższych tf powodów do spadków, wszystko zależy od mianownika jakim jest USD. A moje stanowisko dla edka znacieChris.ldn pisze:Ma ktoś coś dla Kiwi??
- fx-technik
- Fanatyk

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Chris zaczynaj od wyższych interwałów analizować, lepiej widać co na mniejszymChris.ldn pisze:Ma ktoś coś dla Kiwi??
mogą byc jaknajbardziej spadki,
struktura elliotowska korekta złożona wxyxxz składająca sie z trzech zigzaków
przedstawiłem to na wykresie
warunek jeden - nie wybijanie w góre ostatnich szczytów
cała struktura płaska ABC na daily
z innej beczki
https://www.youtube.com/watch?v=sjjIoZg_zmE
to, że kierowcy jeżdżą nieprzepisowo o tym wiem, ale policja powinna zatrzymywać pojazdy w sposób bezpieczny.
https://www.youtube.com/watch?v=sjjIoZg_zmE
to, że kierowcy jeżdżą nieprzepisowo o tym wiem, ale policja powinna zatrzymywać pojazdy w sposób bezpieczny.
- marcinmijagi
- Pasjonat

NZD/USD
Dodam tylko, ze to jest moja ocena sytuacji, nigdy nie wiadomo co bedzie.
-- Dodano: sob 16-04-2016, 16:17 --
...
Dodam tylko, ze to jest moja ocena sytuacji, nigdy nie wiadomo co bedzie.
-- Dodano: sob 16-04-2016, 16:17 --
...
Cytaty, pipsów nie dają.
Witam nie chce zawracać i zadawać glupich pytań...ale na tym wykresie usd/jpy teraz powinniśmy dojechac do 109.200 czy jakoś w te rejony dobrze czytam ten wykres???:)
-- Dodano: 16 kwie 2016, 17:45 --
powiem ocb mam hedga na ujku i teraz myslę jak się zachować...oczywiscie obserwacja rynku to wiadomo ale ta odpowiedz dałaby mi większy poglad na sytuację, tym bardziej ze wystąpiło trzęsienie ziemii w Japonii i to moze spowodowac lekkie osłabienie jena....a mam kupionego na wzrosty usd./jpy 109.150i spadki z poziomu 108.800:)
-- Dodano: 16 kwie 2016, 17:45 --
powiem ocb mam hedga na ujku i teraz myslę jak się zachować...oczywiscie obserwacja rynku to wiadomo ale ta odpowiedz dałaby mi większy poglad na sytuację, tym bardziej ze wystąpiło trzęsienie ziemii w Japonii i to moze spowodowac lekkie osłabienie jena....a mam kupionego na wzrosty usd./jpy 109.150i spadki z poziomu 108.800:)