DayTrading: Piątek 15.03.2013
- książe ciemności
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 15.03.2013
skąd pobrać ten Andrews Pitchfork Indicator
poszukuje też wskaźnika o nazwie Trade Channel
poszukuje też wskaźnika o nazwie Trade Channel
-
- Gaduła
A co się dzieje na franku, że się tak umacnia jak szalony?
Ja pierwszego dnia na forexie wszedłem w 3 pozycje na DE.30. Jak mnie wymiotło to po 1.5 roku za łeb się łapię...laktor pisze:antoniZ pisze:Tygrysie mam zamiar założyć wątek na forum z 1000$ do zera w 3 miesiące.ForexTig3r pisze:Ktoś zna jakiegoś bardzo złego trejdera z zulu, który jest aktywny
Chcę zrobić test ustawiając przy nim zlecenia odwrotne i T/P na 10 pipsów
-- Dodano: 15 mar 2013, 17:33 --
odwrotnie ej z kablem....
Możliwe że nawet w tydzień uda się osiągnąć target, będę grał w/g Twoich wskazówek
Kolega który idzie w odwotną stronę do miliona deko wymiękł więc mam zamiar przejąć jego popularność!.
mnie się dawno temu udało z 850$ do zera w 9 dni, bolesne początki;] ale od tamtego czasu na szczęście już nie bije rekordów nie w tą stronę co trzeba
Od tej pory unikam DE.30 jak ognia choćby sygnał był na 110%.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Moj pierwszy trade na FX to long na parze EU ktorego nigdy nie zapomne. Brak SL i odprowadzanie ceny wzrokiem w nadzieji ze sie wroci. Do tej pory nie wrocilo LOLantoniZ pisze: Ja pierwszego dnia na forexie wszedłem w 3 pozycje na DE.30. Jak mnie wymiotło to po 1.5 roku za łeb się łapię...
http://screencast.com/t/SwjHSX9P1
atlanticos pisze:kiwi w ciekawym miejscu
to h4 jest w tej chwili na granicy przebicia chmury Ichimoku, co już raz zrobiło w trakcie bujania, jak następne wyskoczy ponad chmura to może pójść do Twojej drugiej górnej granicy, ale to gdybanie bo jak już kiedyś pisałem nie lubie kiwi:P
-- Dodano: 15 mar 2013, 18:37 --
ale jakie piramidowanie mogłeś od tego czasu uprawiać:D hoho tysiące pipsówZielonaMgielka pisze:Moj pierwszy trade na FX to long na parze EU ktorego nigdy nie zapomne. Brak SL i odprowadzanie ceny wzrokiem w nadzieji ze sie wroci. Do tej pory nie wrocilo LOLantoniZ pisze: Ja pierwszego dnia na forexie wszedłem w 3 pozycje na DE.30. Jak mnie wymiotło to po 1.5 roku za łeb się łapię...
http://screencast.com/t/SwjHSX9P1

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
@Zielona ja dwa razy wyzerowałem (no prawie) depo. Teraz podchodzę do tradowania z luzem i humorem.
Pamiętam jak miałem 3 S na grajdole po 3700 i zadzwonili z Aliora że nie mam depo. Patrze w rachunek, jest depo ale eski wywaliłem. Potem lawina w dół. Okazało się że nie przelałem środków z rachunku podstawowego na maklerski. Dziwne, wcześniej szło to z automatu. Od tej pory jestem cięty na wszystkie analizy/prognozy/propozycje Alior Bandy i Mbandy.
Nie dam się drugi raz wyru...ć. Stałem się cierpliwy i bezlitosny. Nadal czekam na 1.2790 na edku choć o dziwo nie widać już tych poziomów w chmurach (były widoczne kilka dni temu) oandy. Za tydzień, dwa zobaczę kolejny poziom i on stanie się celem. Wytrwałości życzę...
Pamiętam jak miałem 3 S na grajdole po 3700 i zadzwonili z Aliora że nie mam depo. Patrze w rachunek, jest depo ale eski wywaliłem. Potem lawina w dół. Okazało się że nie przelałem środków z rachunku podstawowego na maklerski. Dziwne, wcześniej szło to z automatu. Od tej pory jestem cięty na wszystkie analizy/prognozy/propozycje Alior Bandy i Mbandy.
Nie dam się drugi raz wyru...ć. Stałem się cierpliwy i bezlitosny. Nadal czekam na 1.2790 na edku choć o dziwo nie widać już tych poziomów w chmurach (były widoczne kilka dni temu) oandy. Za tydzień, dwa zobaczę kolejny poziom i on stanie się celem. Wytrwałości życzę...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- atlanticos
- Maniak
ejek wlasnie robi retest wybitej linii trendu...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
czyli mówisz że lecimy w góre...?atlanticos pisze:ejek wlasnie robi retest wybitej linii trendu...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
eee jedynie taką padaką dojdzie do połowy ostanich spadków z m30 i h1szczudlo6 pisze:czyli mówisz że lecimy w góre...?atlanticos pisze:ejek wlasnie robi retest wybitej linii trendu...

Aut viam inveniam aut faciam