13% zostawiam, a nóż, widelec
DayTrading: Piątek 15.02.2019
-
Nieśmiertelny Trader
Re: DayTrading: Piątek 15.02.2019
Lwia część zysku zamknięta (jakieś 87%) bo jak patrzę na edka i kabla to nie ma szans już dzsiaj na mocny ruch na listku. Dopiero next week i możliwe, że z wyższego pułapu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Normalnie. Tu było wsparcie, gdzie ta czarna cienka kreska, respektowane, wskaźnik CCI rósł, więc zasadziłem się z TP przy średniej 200 bo tam testowali to wcześniej. Czyli plan minimum jeśli chodzi o TP. Prawdopodobieńswko wzrostu było wtedy większe niż spadku. Zagranie dosyć zgodne z moim systemem, choć to była konsola.. Tylko, ze podskoczyli fałszywie żeby spaść, ale ja już zarobiłem, bo to było ustawine na minimum.Tomasz196407 pisze:pokaz jak to zrobiłesŚwieżak44 pisze:Zaraz Edek mi wypłaci..
ciekawski jestem
Ostatnio zmieniony 15 lut 2019, 14:29 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

SM ma z tego 50 pips tylko ze pracował w nocy naszego czasu bo trejd był przy 1,1282 o 1 w nocyŚwieżak44 pisze:Normalnie. Tu było wsparcie, gdzie ta czarna cienka kreska, respektowane, wskaźnik CCI rósł, więc zasadziłem się z TP przy średniej 200 bo tam testowali to wcześniej. Czyli plan minimum jeśli chodzi o TP. Prawdopodobieńswko wzrostu było wtedy większe niż spadku. Zagranie dosyć zgodne z moim systemem, choć to była konsola.. Tylko, ze podskoczyli fałszywie żeby spaść, ale ja już zarobiłem, bo to było ustawine na minimum.Tomasz196407 pisze:pokaz jak to zrobiłesŚwieżak44 pisze:Zaraz Edek mi wypłaci..
ciekawski jestem
i podziekował bo jedzie na weekend
ciekawski jestem
[/quote]
Normalnie. Tu było wsparcie, gdzie ta czarna cienka kreska, respektowane, wskaźnik CCI rósł, więc zasadziłem się z TP przy średniej 200 bo tam testowali to wcześniej. Czyli plan minimum jeśli chodzi o TP. Prawdopodobieńswko wzrostu było wtedy większe niż spadku. Zagranie dosyć zgodne z moim systemem, choć to była konsola.. Tylko, ze podskoczyli fałszywie żeby spaść, ale ja już zarobiłem, bo to było ustawine na minimum.[/quote]
Nie było absolutnej możliwości żeby poszło do góry. Pokazuję dlaczego. Pozdrawiam
Normalnie. Tu było wsparcie, gdzie ta czarna cienka kreska, respektowane, wskaźnik CCI rósł, więc zasadziłem się z TP przy średniej 200 bo tam testowali to wcześniej. Czyli plan minimum jeśli chodzi o TP. Prawdopodobieńswko wzrostu było wtedy większe niż spadku. Zagranie dosyć zgodne z moim systemem, choć to była konsola.. Tylko, ze podskoczyli fałszywie żeby spaść, ale ja już zarobiłem, bo to było ustawine na minimum.[/quote]
Nie było absolutnej możliwości żeby poszło do góry. Pokazuję dlaczego. Pozdrawiam
VSA
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Normalnie. Tu było wsparcie, gdzie ta czarna cienka kreska, respektowane, wskaźnik CCI rósł, więc zasadziłem się z TP przy średniej 200 bo tam testowali to wcześniej. Czyli plan minimum jeśli chodzi o TP. Prawdopodobieńswko wzrostu było wtedy większe niż spadku. Zagranie dosyć zgodne z moim systemem, choć to była konsola.. Tylko, ze podskoczyli fałszywie żeby spaść, ale ja już zarobiłem, bo to było ustawine na minimum.[/quote]coolcov pisze:ciekawski jestem
Nie było absolutnej możliwości żeby poszło do góry. Pokazuję dlaczego. Pozdrawiam[/quote]
E tam zawsze jest możliwosc
VSA
edek
zagapilem sie troszke jakos mi ta hameryka umknela i zly cel byl
no to 1lka mi zawisla
https://iv.pl/images/31316714886737400661.png
ale daxik juz gites
5k mam

swierzak
kupiles tego frycka ? wczoraj
a usd/pl wywalilo mi na tp ale zmienilem pojemnosc i to samo
https://iv.pl/images/20567688841288445949.png
-- Dodano: 15 lut 2019, 15:09 --
znowu nowe dno juz przestalem to czuc no chyba ze mieszaja bo w weekend z chinolami sie dogadaja
cos nie lapie ostatnio o co biega
zagapilem sie troszke jakos mi ta hameryka umknela i zly cel byl
no to 1lka mi zawisla
https://iv.pl/images/31316714886737400661.png
ale daxik juz gites
swierzak
kupiles tego frycka ? wczoraj
a usd/pl wywalilo mi na tp ale zmienilem pojemnosc i to samo
https://iv.pl/images/20567688841288445949.png
-- Dodano: 15 lut 2019, 15:09 --
znowu nowe dno juz przestalem to czuc no chyba ze mieszaja bo w weekend z chinolami sie dogadaja
cos nie lapie ostatnio o co biega
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
Tomasz196407
- Fanatyk

produkcja przemysłowa
-
Nieśmiertelny Trader
Ta euforia dolarowa nie potrwa długo (bo dolar po prostu zaczyna się sypać). Nowy dołek i będę się rozglądał za up na kablu i edku. Jak tylko wykreują się warunki - pójdzie mocne Lcoolcov pisze:Żeby nie być gołosłowny, że piszę analizę po fakcie - moje zagranie na sell
Tymczasem listek doszedł mi do ''pierwszego TP'' i styka.
Chciałem zaznaczyć, że w pon USA i KANADA mają wolne więc dzisiaj tym bardziej nie będzie dużego ruchu.
hej