ci co wiedza o co chodzi to temat znaja inni nie musza eot
wyczulem ze nie odpuszcza dziady tego edka dzis
juz 1,2083 czyli znowu graja
i dobrze bo moze dolec nad 600 wyraznie zrobia jeszcze /oczekujaca ss mi nie zalapala

E tamniemiaszek pisze: ↑15 sty 2021, 18:55wiem, bo też mam takie jak Tydoktorek pisze: ↑15 sty 2021, 18:52Teraz juz nie ma takich spredow --ale byly wynegocjonowaneniemiaszek pisze: ↑15 sty 2021, 18:46
masz na myśli widełki od FX czy spread między BID/ASK na FX![]()
jeżeli masz na myśli odchył od międzybanku(FX) 20-30 to gdzie tak tanio można kupić $![]()
Ja mam teraz 45- 60![]()
![]()
XAB trochę "wodę leje" i dlatego zadałem mu pytanie, gdzie jest tak po taniości![]()
![]()
rysowalem zasiegi na 3,78 i cofka ale sam wiesz to tylko
dla Twojej wiedzy to zajmuję się tym kilka lat i jestem na bieżąco, bo nadal z tego mam na chlebXAB pisze: ↑15 sty 2021, 19:12ja mialem umowe kiedys i skonczyla mi sie ze dwa lata temu podawalem to co bylo kiedysdoktorek pisze: ↑15 sty 2021, 18:52Teraz juz nie ma takich spredow --ale byly wynegocjonowaneniemiaszek pisze: ↑15 sty 2021, 18:46
masz na myśli widełki od FX czy spread między BID/ASK na FX![]()
jeżeli masz na myśli odchył od międzybanku(FX) 20-30 to gdzie tak tanio można kupić $![]()
Ja mam teraz 45- 60![]()
a i dlatego z dolcow sie wycofalem juz na kup sprzedaj bo zrobilo sie bez sensu
a przedluzac umowe to codzienna robota
szuli dolarow
jak masz mocnego kumpla prowadzacego kantor to mozesz 40-50 z nim zalatwic u nas z tym ze dac musisz kase dzien wczesniej a to ryzyko lub negocjowac w banku ostatnio byly dobre w reifei,,,,, banku spredy
wiadomo trzeba miec tam konto walut i zlotowkowe
zostaje jeszcze wolka ale to temat dla wyraznie wtajemniczonych
i o tym szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa c- doktorek zna temat
niemiaszek
zajmowalem sie tym z 10 latto dla twej wiedzy
jeżeli nadal jesteś w temacie to dlaczego bajki piszesz i ciśniesz farmazonem
o czym Ty teraz piszeszXAB pisze: ↑15 sty 2021, 20:06niemiaszek
teraz to ty farmazonisz
a gdyby go wykrecili to ty pojdziesz za mnie do puszki
choopie obudz sie eot
namiary to mozesz podawac na kupno ładnych butów a nie gdy chodzi o kasę
jest z 5 kantorow ktore przy mniejszych sumach kupia od ciebie 1,5gr do 2 dolce niz sredniej
i taki namiar moge podac
a do innego biznesu trzeba miec dojscie