No to sie mocno zdziwisz .
DayTrading: Piątek 15.01.2016
Re: DayTrading: Piątek 15.01.2016
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

No bardzo nie ładnie. Mój wpis był o 15:00 po nim edek zjechał o 20 pipsów. Odczekanie 30 minut aż zawróci i dopisanie uszczypliwego komentarza. No nie ladnie ;-)_Kerad_ pisze:MR. D pisze:Ja widzę sygnały do shortów ;-)
no muszę napisać że też widzę sygnał do krótkiej pozycji ale to dopiero z poziomu 1.105 (chyba że przejdą to trochę wyżej)

- dobryfxplayer
- Maniak
- atlanticos
- Maniak
edek niczego nie przebil gora
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
MR. D pisze:No bardzo nie ładnie. Mój wpis był o 15:00 po nim edek zjechał o 20 pipsów. Odczekanie 30 minut aż zawróci i dopisanie uszczypliwego komentarza. No nie ladnie ;-)_Kerad_ pisze:MR. D pisze:Ja widzę sygnały do shortów ;-)
no muszę napisać że też widzę sygnał do krótkiej pozycji ale to dopiero z poziomu 1.105 (chyba że przejdą to trochę wyżej)
no nieładnie po moim wpisie minęło.... rynek zawrócił kolejne 20 pipisów.... jak widzisz teraz tez zawrócił i co to dowodzi?
wstawiałem dziś na 1 stronie projekcje harmoniczną (Motyl) i tam masz dokładnie mój pogląd co do Edka a i pisałem o
oRGR .....
To jak obstawiasz ? odbicie od górnej bandy kanału i powrót do konsoli do ECB w przyszłym tygodniu ?atlanticos pisze:edek niczego nie przebil gora
Ten spadek jest wyłącznie retestem przebitego oporu D1 1.0929, można zauważyć, że dokładnie od tego poziomu odbiło. Obecna świeca H1 będzie albo mały korpus czerwony, albo wyprowadzą ją na zielone jeszcze przez 15 minut. Następna już UP, Powodzenia
- atlanticos
- Maniak
jeszcze nie wiem, ale napewno wybicia nie bylo potwierdzonego...ropa dzis pojdzie w gore i antypody wiec edek moze zjechacMR. D pisze:To jak obstawiasz ? odbicie od górnej bandy kanału i powrót do konsoli do ECB w przyszłym tygodniu ?atlanticos pisze:edek niczego nie przebil gora

edek h4
https://www.tradingview.com/x/55FkmYAV/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
EURAUD chyba korekta dziszejszych wzrostów 

Chyba zaraz edek palnie w górę