jasiu86 pisze:naprawdę wierzycie w ten wolumen na FX???? imo sądzę, że nie ma on odzwierciedlenia w rzeczywistości i na FX nigdy nie uzyskamy wiarygodnych danych na ten temat
Jasiu
jak cos pytaj skad ten wolumen
i z ilu miejsc na świecie
naprawde gratki za spotrzezenie i komentarz
a potem spytaj o ich orgr-y skad wychodzą im - z linii
Tomku, a ty z ilu miejsc na świecie bierzesz wolumen do rozliczania FE?
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
jasiu86 pisze:naprawdę wierzycie w ten wolumen na FX???? imo sądzę, że nie ma on odzwierciedlenia w rzeczywistości i na FX nigdy nie uzyskamy wiarygodnych danych na ten temat
Jasiu
jak cos pytaj skad ten wolumen
i z ilu miejsc na świecie
naprawde gratki za spotrzezenie i komentarz
a potem spytaj o ich orgr-y skad wychodzą im - z linii
Tomku, a ty z ilu miejsc na świecie bierzesz wolumen do rozliczania FE?
Odpowiem Ci xdog
choc nie zawsze ty odpowiadasz na moje posty,
otóż nie jest tu problem z ilu miejsc?? zaznaczyłem!
problem wiarygodności
przedewszystkim
czy ty korzystajac ze wskażnika sprawdasz go wcześniej?? zapytam
Ostatnio zmieniony 14 gru 2018, 13:27 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
ufcamro lepiej nie jednak tego nie ruszaja bo mnie zaboli dosc mocno wiadomo jeli tylko wywala knocik to do przezycia ale zawsze moga przeciez zejsc ze 30-50 pip za ciosem brrrrrrrrrrrrrrrr
2bicie leci czyli do 3 razy sztuka
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB pisze:ufcamro lepiej nie jednak tego nie ruszaja bo mnie zaboli dosc mocno wiadomo jeli tylko wywala knocik to do przezycia ale zawsze moga przeciez zejsc ze 30-50 pip za ciosem brrrrrrrrrrrrrrrr
XAB pisze:ufcamro lepiej nie jednak tego nie ruszaja bo mnie zaboli dosc mocno wiadomo jeli tylko wywala knocik to do przezycia ale zawsze moga przeciez zejsc ze 30-50 pip za ciosem brrrrrrrrrrrrrrrr
Xab 10850 widzisz te kreski?
TOMASZ JEST GIT
wsio widze i narazie wsio mi pasuje
-- Dodano: 14 gru 2018, 14:13 --
pokaz czy cos w swej rozpisce zmieniles czy dalej mniej wiecej to ssamo
tzn pop rosze
szczerze to ja moge popatrzec tylko na wykres ze stooqq a tam gwno widac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Odpowiem Ci xdog
choc nie zawsze ty odpowiadasz na moje posty,
otóż nie jest tu problem z ilu miejsc?? zaznaczyłem!
problem wiarygodności
przedewszystkim
czy ty korzystajac ze wskażnika sprawdasz go wcześniej?? zapytam
Dokładnie, problem wiarygodności, czy to przy rgr-ach, czy przy FE. Obydwie rzeczy powstały z myślą głownie o rynkach akcji i zostały zaadaptowane na rynki walutowe, gdzie ze względu na specyfikę rynku - rzeczywisty wolumen nie mogł zostać uwzględniony. Konkluzja jest taka, że tak samo liczysz FE bez wiarygodnego wolumenu jak ktoś rysuje rgr-a bez wiarygodnego wolumenu.
Tak apropo wskaźnika MFI. Ta dzisiejsza spadkowa świeca na edku i zielone MFI mówi, że pociąg jedzie, trzeba uciekać z torów i wsiadać na najbliższej stacji i jechać dalej, albo pomachać chusteczką na pożegnanie
edektrain.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
XAB pisze:
pepsiak prawda mowiles 1,127 ale przeczyles ze nie bedzie najpierw 1,14 bajeranicie
ja mowilem 1,14 a potem ok zgoda na te twoje 1,127
no i jak tam 1.14 ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
JohnyEnglisz pisze:Na funcie euforia po wygraneym May wotum nieufnosci
ta.... cało jednodniowa
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!