raczej(teoretycznie) Nietoperza na na W1 -MN ale to nie na ten działhighend pisze:EurUsd
moja pierwsza formacja motyla.
Żeby nie było, że nie umiem

raczej(teoretycznie) Nietoperza na na W1 -MN ale to nie na ten działhighend pisze:EurUsd
Żeby nie było, że nie umiem
przecież to było dla jajMERLIN pisze:raczej(teoretycznie) Nietoperza na na W1 -MN ale to nie na ten działhighend pisze:EurUsd
Żeby nie było, że nie umiem-ucz się dalej
1.23freakout pisze:cholera, jak tak patrzę po tych wszystkich analizach które tu wrzucacie to mój sen o edku w okolicach 1.22 faktycznie ma szanse się ziścić
Dziwne pytania zadajesz ,siedzę w S bo liczę że mamy do czynienia z korektą prostą ab=cd lub płaską na H1-H4 a następnie wzrosty będą kontynuowanehighend pisze:przecież to było dla jajMERLIN pisze:raczej(teoretycznie) Nietoperza na na W1 -MN ale to nie na ten działhighend pisze:EurUsd
Żeby nie było, że nie umiem-ucz się dalej
a czemu masz tam sell jeśli formacja zakłada wzrost?w dodatku tak ładnie do 1.23
O czyżbyś strzelił fochahighend pisze:Spoko, ja już na nic nie liczę ani nie gdybamnie zgaduję, nie rozkmniniam. Nie wróżę:)
Owszem nadal będę szukał szczytów i dołków głównych trendów (stąd moje wykresy monthly i weekly), ale....
Ale koniec. The end. Bajo