jeden tu trzymał dax-a 10800 na 10k,
tylko jaki sens jest utwierdzanie wszystkich wokoło ze to jednak zadziała, ze ma power
Ideał idealny wskaźnik pozwoli na odbicie w jego kierunku,
paranoja

Darek nie pisze tego kontretnie odnosząc to osobowo,fx-technik pisze:Rynki są ostatnio mocno porąbane.
Trzeba się silnie trzymać zasad i nie tradować, kiedy nie ma odpowiednich warunków.
Skoro Sebastianowi pasuje i wychodzi, tzn. że ten wskaźnik jest wystarczająco dobry,
żeby zarabiać za jego pomocą.
Jedyna paranoja, to ta, która siedzi w głowie danego człowieka.
Ja nigdy nic innego nie twierdziłem.Tomasz196407 pisze:Darek nie pisze tego kontretnie odnosząc to osobowo,fx-technik pisze:Rynki są ostatnio mocno porąbane.
Trzeba się silnie trzymać zasad i nie tradować, kiedy nie ma odpowiednich warunków.
Skoro Sebastianowi pasuje i wychodzi, tzn. że ten wskaźnik jest wystarczająco dobry,
znam Ciebie i znam Sebe ostatnio tez mnie atakował
nawzajem sie ścigamy w tym ze cos jest lepszego w tym FX, narzedzie, strategia i itp
a to guzik prawda nie ma nic doskonałego w tym, nie ma narzedzia idealnego
ze bedziesz tylko zarabiał
i to chciałem wszystkim przekazac,
taki cel mojego postu
Poprostu zrozum!!
Niech będzie!!, nie chce mi sie dalszych uwiarygadniajacych postów pisać,fx-technik pisze:Ja nigdy nic innego nie twierdziłem.Tomasz196407 pisze:Darek nie pisze tego kontretnie odnosząc to osobowo,fx-technik pisze:Rynki są ostatnio mocno porąbane.
znam Ciebie i znam Sebe ostatnio tez mnie atakował
nawzajem sie ścigamy w tym ze cos jest lepszego w tym FX, narzedzie, strategia i itp
a to guzik prawda nie ma nic doskonałego w tym, nie ma narzedzia idealnego
ze bedziesz tylko zarabiał
i to chciałem wszystkim przekazac,
taki cel mojego postu
Poprostu zrozum!!
Narzędzia są pomocnicze, a traduje człowiek.
Liczy się metoda i konsekwentna jej realizacja.
Jeżeli ktoś nie ma metody i zasad, to nie ma nic.
Jeżeli ktoś ma metodę, ale się do niej nie stosuje, to musi tracić.
Jeżeli ktoś ma narzędzia, metodę i konsekwencję, to zarabia.
A takich jest niewielu, bo większość właśnie liczy na narzędzia, że będą za nich zarabiały.
Trzymaj się i wracaj z nową energią!Tomasz196407 pisze: Niech będzie!!, nie chce mi sie dalszych uwiarygadniajacych postów pisać,
musze zadbac o zdrowie bo czeka mnie zabieg,
takze troche mnie tu nie będzie,
Wszystkiego dobrego
Ja Sebastiana nie chwalę za nic.Tomasz196407 pisze: Jak ktos trzyma tyle straty to bedziesz mi udowadniał ze jednak on zarobił!
w Przypadku przeciwnym bedziesz atakował drugiego za to samo bo nie stoi po Twojej stronie
to przeciez absurd, hipokryzja
Miałem na mysli inny wątek akurat tego trejdu i zeszłotygodniowe straty,fx-technik pisze:Ja Sebastiana nie chwalę za nic.Tomasz196407 pisze: Jak ktos trzyma tyle straty to bedziesz mi udowadniał ze jednak on zarobił!
w Przypadku przeciwnym bedziesz atakował drugiego za to samo bo nie stoi po Twojej stronie
to przeciez absurd, hipokryzja
Nie popieram jego sposobu tradingu, i on o tym dobrze wie.
Czy zarabia?
Nie wiem.
Wiem na czym ta jego metoda polega, więc przypuszczam, że coś zarabia, chociaż nie fortunę.
Czy on trzyma stratę?
Nie widzę tego.
Widzę na jego wykresie pozycje Buy zarabiające.