oby to co napisałeś sprawdziło sięmarekdt pisze:IMHO EJ M1 - M5
DayTrading: Piątek 14.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 14.06.2013
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
to wyłaź przed 125... bo strzeli dość szybko (do końca sesji) ze 80 pips imho...wojtusnik pisze:oby to co napisałeś sprawdziło sięmarekdt pisze:IMHO EJ M1 - M5![]()
jestem w identycznej sytuacji
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
i tak mam ustawiony TP a jak nie to zamknę ręczniemarekdt pisze:to wyłaź przed 125... bo strzeli dość szybko (do końca sesji) ze 80 pips imho...wojtusnik pisze:oby to co napisałeś sprawdziło sięmarekdt pisze:IMHO EJ M1 - M5![]()
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
to miłego weekendu i do pn :] dalej będziemy próbować przejść tą gre.... :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
na edku sygnał L
oczywiście jak coś już się wyklarowało, to handel się kończy.
A poniedziałek pewnie zburzy plan
oczywiście jak coś już się wyklarowało, to handel się kończy.
A poniedziałek pewnie zburzy plan
Wczoraj

dziś

dziś
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- kk.dreamer
- Pasjonat

siusiaki czychają na nasze pieniążki, nie ładnie...davor5 pisze:Dane wcześniej tylko dla wybranych
http://forex.pb.pl/3179019,95820,dane-w ... -wybranych
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
to wyłaź przed 125... bo strzeli dość szybko (do końca sesji) ze 80 pips imho...[/quote]wojtusnik pisze:oby to co napisałeś sprawdziło sięmarekdt pisze:IMHO EJ M1 - M5![]()
i tak mam ustawiony TP a jak nie to zamknę ręcznie[/quote]
i bardzo dobrze...
Trochę się przedłużyła ta korekta... ale wygląda na to, że właśnie się zakończyła -teraz fala w dół... na EuRJPY i na szczycie można postawić imho 4kę...
i teraz - piątka wychodzimy z shortów przy 125 ... po odbiciu i szukamy skalpa na powrotny pociąg
Quo Vadis? Już wiesz ?
i tak mam ustawiony TP a jak nie to zamknę ręcznie[/quote]marekdt pisze:to wyłaź przed 125... bo strzeli dość szybko (do końca sesji) ze 80 pips imho...wojtusnik pisze:oby to co napisałeś sprawdziło sięmarekdt pisze:IMHO EJ M1 - M5![]()
i bardzo dobrze...
Trochę się przedłużyła ta korekta... ale wygląda na to, że właśnie się zakończyła -teraz fala w dół... na EuRJPY i na szczycie można postawić imho 4kę...
i teraz - piątka wychodzimy z shortów przy 125 ... po odbiciu i szukamy skalpa na powrotny pociąg
....qurka oby bo już serce pod gardło podchodzi i ciśnienie z 200/100