oby to co napisałeś sprawdziło sięmarekdt pisze:IMHO EJ M1 - M5

oby to co napisałeś sprawdziło sięmarekdt pisze:IMHO EJ M1 - M5
to wyłaź przed 125... bo strzeli dość szybko (do końca sesji) ze 80 pips imho...wojtusnik pisze:oby to co napisałeś sprawdziło sięmarekdt pisze:IMHO EJ M1 - M5![]()
jestem w identycznej sytuacji
i tak mam ustawiony TP a jak nie to zamknę ręczniemarekdt pisze:to wyłaź przed 125... bo strzeli dość szybko (do końca sesji) ze 80 pips imho...wojtusnik pisze:oby to co napisałeś sprawdziło sięmarekdt pisze:IMHO EJ M1 - M5![]()
siusiaki czychają na nasze pieniążki, nie ładnie...davor5 pisze:Dane wcześniej tylko dla wybranych
http://forex.pb.pl/3179019,95820,dane-w ... -wybranych
to wyłaź przed 125... bo strzeli dość szybko (do końca sesji) ze 80 pips imho...[/quote]wojtusnik pisze:oby to co napisałeś sprawdziło sięmarekdt pisze:IMHO EJ M1 - M5![]()
i tak mam ustawiony TP a jak nie to zamknę ręcznie[/quote]marekdt pisze:to wyłaź przed 125... bo strzeli dość szybko (do końca sesji) ze 80 pips imho...wojtusnik pisze:oby to co napisałeś sprawdziło sięmarekdt pisze:IMHO EJ M1 - M5![]()
i bardzo dobrze...
Trochę się przedłużyła ta korekta... ale wygląda na to, że właśnie się zakończyła -teraz fala w dół... na EuRJPY i na szczycie można postawić imho 4kę...
i teraz - piątka wychodzimy z shortów przy 125 ... po odbiciu i szukamy skalpa na powrotny pociąg