troche "ostre"te kryski. dokoncze obiad to wrzucie ejotaBemowo1 pisze:według mnie spora zwała się zapowiada na ejku
DayTrading: Piątek 14.03.2014
Re: DayTrading: Piątek 14.03.2014
- Tommy_Boss
- Pasjonat

BEMOWO jaki poziom zwały przewidujeszBemowo1 pisze:według mnie spora zwała się zapowiada na ejku
Ja celuję w 139,00
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Panie ciapek,Ciapul pisze:zwłaszcza, że 10 p nad tą kreską jest S2A.S.A.T. pisze:..i gbp_usd
czyli ze to poteguje szanse odbicia?
Tygrysek jak tam złotko coś niebezpiecznie nam rośnie - mam go dotykać ? 
chciwość jest dobra
Jakie prognozy dla AUDUSD. Nie ukrywam, że pójdzie up.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
mareq pisze:Jakie prognozy dla AUDUSD. Nie ukrywam, że pójdzie up.
gbpaud też bardziej w dół niż w góre dziś
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- fajnynick21
- Gaduła

Chyba sie zaczynaTommy_Boss pisze:BEMOWO jaki poziom zwały przewidujeszBemowo1 pisze:według mnie spora zwała się zapowiada na ejku![]()
![]()
![]()
Ja celuję w 139,00
Nie grasz, nie wygrasz
dla 139 gra nie warta świeczkiTommy_Boss pisze:BEMOWO jaki poziom zwały przewidujeszBemowo1 pisze:według mnie spora zwała się zapowiada na ejku![]()
![]()
![]()
Ja celuję w 139,00
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bean (BoE): wzrost gospodarczy może może być silniejszy od oficjalnych statystyk
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...