Czy naprawdę trudno to wywnioskować przy odrobinie wysiłku umysłowego i dobrej woli?as28 pisze:i co z tego bosiowego wykresu ma wynikać?

Ale jeśli wymaga to podpowiedzi to Bemowo1 jej udzielił.
Czy naprawdę trudno to wywnioskować przy odrobinie wysiłku umysłowego i dobrej woli?as28 pisze:i co z tego bosiowego wykresu ma wynikać?
Lukaj na analizy Karnaka to nie dostaniesz kopa w dupakaas28 pisze:dzięki,
widzę że masz w zwyczaju zamieszczać mało czytelne wykresy, gdzie osi nie uświadczysz,
no ale skoro takim poważaniem się tu cieszysz, to mistrzowi zapewne wolno
TsunamiPL pisze:S na kablu po 1,67500.
80,66% Oandian nie może się mylić
Nie o to chodzi, że wolno, ale nie mogę się całkowicie odsłonić, bo za dużo pracy mnie to kosztowało, by stało się to wiedzą powszechną.as28 pisze:dzięki,
widzę że masz w zwyczaju zamieszczać mało czytelne wykresy, gdzie osi nie uświadczysz,
...karnak pisze:Nie o to chodzi, że wolno, ale nie mogę się całkowicie odsłonić, bo za dużo pracy mnie to kosztowało, by stało się to wiedzą powszechną.as28 pisze:dzięki,
A z mistrzem to nie przesadzaj są tu lepsi ode mnie i też się mylę, każdy to widzi mimo, że o tym nie piszę.
Będę miał to na uwadzeBemowo1 pisze:Lukaj na analizy Karnaka to nie dostaniesz kopa w dupakaas28 pisze:dzięki,