DayTrading: Piątek 13.12.2024

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
baxik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 13.12.2024

Nieprzeczytany post autor: baxik »

setka pisze:
14 gru 2024, 10:25
GAZ
po tym spadku i takich zapasach i cenach spot to w zasadzie powinny teraz wejsc Lki jak w masło
tylko co na to gruby bo ulica to widzi jak na tacy......... zostac potem z elka wyżej 3ki to słaby temat.
bax widze juz sie szykuje pod L................. rolka na plus dla L i to całkiem suto.
jeszcze nie zacząłem ale masz racje
w poniedzialek lki pewnie zaczne budowac piramidke
bo ski wyszly juz bdbbbb 25 duzych pkt w dół :568: choc lepiej zeby z 30 pkt spadło :p
tak przy okazji tu tez mamy trend wzrostowy cel jest 3,80 :?: :?: :?:
a moje ski daly zajbite efekty :idea: :idea: :idea:
setka tak w sumie to jeszcze nie wiem bo powinienem preferowac jeszcze spadki :idea: :568:
luki na dole dalej do przerobienia ha ha ha :568:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

navik
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 13.12.2024

Nieprzeczytany post autor: navik »

Ojp.... ale uwaliłeś SPAMa, nawet mi sie tego czytać nie chce !

Proponuje Ci wrócić do naszej rozmowy z 22.11.2024 , tam jest wszystko czarno na białym napisane co i jak planowałem rozgrywać na kakao i do jakich poziomów! I dlaczego nie grałem S !
Ale skoro Ty wolałeś grać S to Twoja sprawa w sumie. Warto jednak sie zastanowić nad tym czy to mi udało sie zarobić ? Czy moze Tobie udało sie nie stracić !? Bo granie pod prąd to kopanie sie z koniem ! Mimo wszystko łatwiej sie gra w zgodzie z trendem . :568: :568:

Ps. Wypłaciłeś zyski z tych eSek? Broker zrobi przelew ?

Ja ze swoich eLek pieniądze będę miał w poniedziałek na koncie , nie tak imponujące zyski zrobiłem jak Ty , ale jak to mówią „ lepszy wróbel w garści niż kanarek na płocie”. :d
...........................
Kończę temat z mojej strony, bo dalsza rozmowa z Toba nt kakao to walenie głową w mur :!:

Gratuluje zysków i zycze ZDROWYCH i WESOŁYCH ŚWIĄT
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Zablokowany