O jakich opublikowanych pozycjach mowa?Janek80 pisze:Ciapul to rzadkość na tej bajkopisarskiej grupie.Ciapul pisze:wprawdzie nie widze takiej potrzeby, bo to wystarczy prześledzić forum ale przy weekendzie niech bedzie...Janek80 pisze:Ciapul ty masz jakąś pozycję na forexie ?
Jak masz to napisz.
aktualnie to wygląda tak :
4L S g/u
3L S e/u
3L L e/p
2L S e/a
Doceniam to co zrobiłeś.
Życzę zielonych pips i wygranej na tym zgubnym dla 90% forexie.
Twoja odwaga w opublikowaniu pozycji świadczy o tym że grasz mądrze i świadomie.
Proszę o docenienienie przez Inka i przyznanie pochwały użytkownikowi Ciapul.
Jak sądzę reszta grupy popiera pochwałę.
Plus za odwagę.
DayTrading: Piątek 13.12.2013
- ZielonaMgielka
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 13.12.2013
GreenHaze z całym szacunkiem ale potrafisz czytać ze zrozumieniem ?
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
- ZielonaMgielka
- Maniak
Potrafie Janku jesli znam kontekst ale teraz juz nie jestem tego taki pewienJanek80 pisze:GreenHaze z całym szacunkiem ale potrafisz czytać ze zrozumieniem ?

Od kilku tygodni widze jak niektorzy tutaj graja tylko shorty na majorsach i zachodze w glowe jak to jest ze jeszcze maja czym obracac. Rzadko sie odzywam bo ilosc belkotu w tym dziale jest porazajaca ale czasami po prostu nie da sie czegos nie skomentowac.
Mają do tego prawo. Każdy jest władcą swojego depo.ZielonaMgielka pisze:Potrafie Janku jesli znam kontekst ale teraz juz nie jestem tego taki pewienJanek80 pisze:GreenHaze z całym szacunkiem ale potrafisz czytać ze zrozumieniem ?
Od kilku tygodni widze jak niektorzy tutaj graja tylko shorty na majorsach i zachodze w glowe jak to jest ze jeszcze maja czym obracac. Rzadko sie odzywam bo ilosc belkotu w tym dziale jest porazajaca ale czasami po prostu nie da sie czegos nie skomentowac.
Akurat szorty gu i eu mi pasują u kolegi Ciapul z racji obniżki sts na H4. Korekta będzie ale moim zdaniem szczyty już były.
Rynek zweyfikuje jak mawia zielony kolega.
DOW-DEC 13 obecnie 15736 kto nie brał S powyżej 16120 niech się p....li.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
-
- Stały bywalec
pójdę krok dalej - forum jest miejscem leczenia kompleksów traderów:)zeuss pisze:![]()
NIe ma się co spinać, to forum nigdy nie było i nie będzie miało charakteru merytorycznego, tylko cechy wielkiego sita z małymi oczkami do łapania frajerów na szkolenia,więc pisz co ci ślina na jęzor przyniesie, byle o forexieJanek80 pisze:Ink dzięki za wyrozumiałość.
Bajkopisarzy na drzewo i won z grupy.
Zarabiają 1 euro od postu w promocji Trading 212.
A niech im tam, ja nikomu kasy nie żałuję ale merytoryka musi być i jakieś potwierdzenie pozycji na wykresie.
Inaczej ja mogę napisać że wziałem 10 szortów na złocie i czekam na 1180.
Paranoja i bajkopisarstwo. Trza to ukrócić i mieć jaja a nie wydmuszki.
Nie sztuką jest zyskać +300 pip-s w ciągu dnia
Sztuką jest utrzymać +300 pip-s w ciągu roku..
czasem nawet do szukania w AT swoich racji - złapałem się na tym nawet
czołem Zielona... hedge zamknąłem w zeszłym tygodniu zostały mi już tylko S więc mam czym obracaćZielonaMgielka pisze:Od kilku tygodni widze jak niektorzy tutaj graja tylko shorty na majorsach i zachodze w glowe jak to jest ze jeszcze maja czym obracac. Rzadko sie odzywam bo ilosc belkotu w tym dziale jest porazajaca ale czasami po prostu nie da sie czegos nie skomentowac.

-- Dodano: pt 13-12-2013, 21:52 --
chyba chodziło o moje S, które swego czasu były przedmiotem naszej dyskusji a w zasadzie mój sposób ich zabezpieczania...ZielonaMgielka pisze:O jakich opublikowanych pozycjach mowa?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
-
- Stały bywalec
Powiem tak przed weekendem
1,3710 to mocne wsparcie i wygląda że zbliżamy się powoli do przełamania tego poziomu na tę chwilę nie widze możliwości przebicia 1,3750 a target docelowy 1,3682
1,3710 to mocne wsparcie i wygląda że zbliżamy się powoli do przełamania tego poziomu na tę chwilę nie widze możliwości przebicia 1,3750 a target docelowy 1,3682
Nie sztuką jest zyskać +300 pip-s w ciągu dnia
a tak już całkiem weekendowo to trzeba obiektywnie przyznać, że w mijającym tygodniu główny nurt forum odbiegł dość znacznie od meritum, szkoda że każdy z nas ma w tym swój udział...
miłego łyk-endu - miejmy nadzieje, że Mario nauczy się czegoś od Stevensa i w poniedziałek cosik konkretnego powie bo w przeciwnym razie będziemy mieli flaute do FOMC... przypominam wszystkim - projekcja EBC dla e/u na koniec 2013 to 1,33

miłego łyk-endu - miejmy nadzieje, że Mario nauczy się czegoś od Stevensa i w poniedziałek cosik konkretnego powie bo w przeciwnym razie będziemy mieli flaute do FOMC... przypominam wszystkim - projekcja EBC dla e/u na koniec 2013 to 1,33

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Przyszły tydzień będzie moim zdaniem konkretny. Dolar będzie się oslabiał, Edward zrobi nowy szczyt, rynek sam to pokaże